Kakve partnere traže znakovi Zodijaka - Ovan treba nekoga ko će ga smiriti

Vatreni znakovi se odlično slažu sa vazdušnim, iako se znatno razlikuju oni se savršeno nadopunjuju.


Ovan: Vaša srodna duša je netko tko će vas naučiti da malo zastanete u životu, pogledate oko sebe, povedete više računa o ljudima koji vas vole. To je netko tko će biti dovoljno snažan boriti se s vašim egom i pokazati vam kako nekad sami sebe sabotirate, a što činite zbog nagona za pobjeđivanjem i potrebe da budete prvi i glavni.

Riječ je o osobi koja će imati dovoljno snage i hrabrosti pogledati vas u lice i reći vam sve što misli o vama te vas potaknuti na razmišljanje. Bik: Vaša srodna duša je netko tko će vas primorati na izlazak iz zone sigurnosti, pomoći vam da shvatite kako možete i zaslužujete više od onoga što ste skloni misliti. Ta osoba vidi vaše prave vrijednosti, dok ih vi zanemarujete i negirate.To je netko tko će vas probuditi iz lijenosti, pasivnosti, potaknuti na akciju. Blizanci: Posebna osoba za vas je ona koja će vas prizemljiti, fokusirati na jednu stvar, pokazati vam kako tek upornost i ustrajnost u životu vode do vrhunskih rezultata. Ona će vam svojim primjerom pokazati kako se boriti za ono što je bitno u životu.

S njom ćete shvatiti koliko propuštate kad pobjegnete ili okrenete glavu od problema. Rak: Osoba ste koja često najbolnije lekcije dobiva kroz obitelj. Stoga je vaša srodna duša netko tko će vam moći pružiti ono što niste dobili u djetinjstvu, od roditelja, no istovremeno vam i pokazati kako je nužno da se pobrinete sami za sebe, prihvatite se, budete sami sebi podrška.Ona će vas svojim postupcima primorati da se zauzimate za sebe i ne dopuštate nikome da vas ugrožava. Lav: Srodna duša skida vaše maske, izvlači iz vas autentično ‘ja’. Ne dopušta vam da glumite kako biste osvojili obožavanje drugih. Možda će vas zaboljeti kada vam pokaže da niste savršeni i da vi imate mane i slabosti koje skrivate od drugih.

Ona će vas primorati da svoju ranjivost izvučete na svjetlo dana. Djevica: Toliko nekad znate biti kritični i osuđujući, ne samo prema sebi, već i prema drugima, a svoju srodnu dušu prepoznat ćete po tome što će vam ukazati upravo na to. Pomoći će vam da shvatite kako biti zadovoljni s onim što imate te da je i dobro, dovoljno dobro.

Možda će i ona biti kritična prema vama kako biste upoznali taj dio sebe i shvatili njegovu toksičnost. Vaga: Trebate srodnu dušu koja će vam pomoći da cijenite svoju neovisnost i trenutke koje provodite u samoći. Vaša srodna duša je osoba koja će vam pomoći da shvatite kako se uzaludno dokazujete drugima s ciljem da biste bili prihvaćeni.

Previše mislite na druge i skloni ste zanemariti vlastite potrebe. Škorpion: Vama treba netko kome možete vjerovati, uz koga se možete opustiti bez straha da ćete biti iznevjereni ili razočarani. Bojite se ako vas netko uistinu vidi, ako s nekim uspostavite duboku intimnu vezu, da ćete biti odbačeni.

A osoba koja vam je suđena inzistirat će upravo na tome, na otvaranju i prepuštanju s povjerenjem. Strijelac: Trebate srodnu dušu koja će vam pomoći da otkrijete smisao svog života, a to otkrivanje dolazi kroz upuštanje u avanture nepoznatog ishoda. Riječ je o osobi koja će vam pomoći da u sebi razvijete vjeru u sebe i život.

Nekad je to težak put jer treba iscijeliti sva ona razočaranja iz prošlosti i one poraze i gubitke vjere. Jarac: Vama treba netko tko će vas vidjeti, ne kao ozbiljnu, ponekad i krutu osobu, već dotaknuti one vaše ranjive i osjetljive dijelove vas koje toliko silno skrivate.

Ona će biti uz vas dok se ostvarujete kroz karijeru, dok koračate prema svojim životnim ciljevima, no onog trenutka kada tamo stignete, lako je moguće da vaša srodna duša osjeti kako vam više nije potrebna, da se osjeti zanemareno i nepotrebno.

Vodenjak: Vi ste osoba slobodnog duha, puno toga možete sami, neovisni ste, no je li vam ikad palo napamet da ne morate baš sve sami. Srodna duša ulazi u vaš život kako bi vam pokazala da ste vrijedni ljubavi, pažnje i da ponekad u životu morate tražiti pomoć i podršku. Ona je netko tko ne osuđuje i ne kritizira vaše snove i ideje.

Ribe: Vi ste se skloni povući od drugih, nepovjerljivi ste. Kako i ne biste bili, toliko mnogo osjetljivosti i ranjivosti ponekad treba zaštititi. No srodna duša vas tjera da izađete izvan iz svoje sigurne zone. S njom se možete emocionalno povezati na vrlo dubokoj razini. Njezinim ulaskom u vaš život primijetit ćete kako drukčije vidite ljude koji vas okružuju. Shvaćate da ste nekima dopuštali više nego što ste smjeli i trebali.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.