Kako to rade zavodnice - Svaka žena bi mogla osvojiti muškarca uz 10 trikova

Otkrivamo koje su to navike zavodljivih žena, a mnoge od njih pomoći će da se osećate bolje u svojoj koži i da se okruženje oseća bolje u vašem društvu. 


1. Znaju da saslušaju: Zavodljive žene žele da saslušaju sagovornika i podstiču ih da budu što više otvoreni. One uživaju u slušanju različitih životnih priča i uvek su spremne da daju savet ili pomognu kada ste nemoćni pred životnim izazovima. 2. Srećne su: Naučnici su dokazali da su nasmejane osobe dopadljivije od onih na čijem licu se primećuje mrzovolja i nesgurnost.

To ne znači da treba da glumite sreću, već da se potrudite i pronađete je. Zavodljive žene uvek biraju put koji im donosi radost uprkos rizicima i očekivanjima drugih ljudi. 3. Ne trude se da nekoga impresioniraju: Zavodljive žene se ne trude previše da oduševe svojom pojavom ljude oko sebe.



One se više posvećuju unutrašnjem osećaju zadovoljstva i zahvalne su na onome što imaju. Kada oduševite sami sebe, očaraćete i druge. 4. Priznaju svoje greške: Ljudski je grešiti, pa tako zavodljive žene ne očajavaju nad svojim greškama, već iz njih izvlače važne lekcije. Svaka greška ili nesupeh predstavlja šansu za rast.

5. Biraju svoje snove: Ne odustaju tako lako od svojih snova. Zavodljive žene veruju da zaslužuju ostvarenja sna, ali one ne čekaju da im uspeh padne sa neba. Uz naporan trud, rad, stalno odricanje i ulaganje, zavodljive žene se lako približe velikom uspehu.



6. Grade samopouzdanje: Pronađite pravi način da poboljšate svoje samopuzdanje. Zavodljive žene uvek znaju šta im nedostaje da bi se dobro osećale u svojoj koži i rade na tome. Kada posedujete samopouzdanje, pozitivna energija isijava iz vas i osvajate na prvi pogled.

7. Poštuju sebe: U poštovanju prema sebi ne treba praviti kompromise. Treba poznavati svoje granice i ne dozvoliti nikome da ih pređe. Žene koje poštuju sebe su moćne, odvažne i spremne da se bore za svoju sreću. 8. Imaju svoju strast: Ništa nije zavodljivije i atraktivnije nego kad vidite nekoga kako nešto radi sa puno strasti. Zavodljive žene rade ono što vole kako bi i drugi mogli da uživaju u njihovom radu.

9. Ne jadikuju i ne žale se: Ako često jadikujete i žalite se na sudbinu, privlačite u život negativnu energiju. Takođe, tim ponašanjem iscrpljujete ljude oko sebe i pretvarate se u energetske vampire. Ako želite da budete zavodljivi, važno je da sivu perspektivu ofarbate u neku lepšu, svetliju boju.

10. Fokusiraju se na svoje potrebe: Vaše potrebe su važne i neophodno je da se svakodnevno postarate da ih ispunite. Zavodljive žene prvenstveno zadovolje sebe da bi uopšte mogle da usreće druge ljude. Volite sebe i svakog dana sebe nagradite. Zaslužujete to!

Pokreće Blogger.