Astro najava: Vatrena ljubav na pomolu za 3 znaka Zodijaka

Ljeto još uvijek traje, a Septembar donosi malo mirnije ljubavne avanture za par znakova Zodijaka.


Dok su neki horoskopski znakovi letos imali buran ljubavni život, drugi su pak, bili stprljivi i čekali. Međutim, ova 3 horoskopska znaka svoju ljubav pronaći će na jesen. Bik: Leti vas nije interesovala ni crna mačka koja prelazi put, a kamoli ljubav.

Međutim, dolazi jesen i na ljubav ćete naići onda kada se najmanje nadate. Bik će se zaljubiti naprasno, jako, a zvezde kažu da će strast biti obostrana. Oni su također vrlo osjetljivi i emocionalno intuitivni. Vole izlaziti, vole se družiti s ljudima i vole biti viđeni, a također imaju i tajnu nježnu stranu!Strelac: Neuspešni pokušaji veza ovog leta podsetiće Strelce da definitivno nisu dobri u odabiru partnera. E, zato će na jesen kada ćete konačno VI biti izabrani i nećete se previše pitati. A verujte nam da je to najbolji način da budete u dugoj vezi.

Ribe: Tu su i Ribe. One su flegmatične poput Škorpiona, ali imaju i glavu u oblacima. To je savršena postavka za ljetnu avanturu prepunu dugih pogleda i kasnih noći u gradu. Njegove muke letos se ne mogu ni opisati, bilo je tu svačega.Bili ste u vezi, raskinuli, patili, a sada je sve to prošlo i konačno ste spremni da sredite svoj život. I sve ćete to učiniti u nekom novom izdanju koje niko nikada pre nije video. Dosta je drame, spremni ste za novu ljubav!

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.