Antić o ljubavi: "Zaljubi se u onog ko zna tvoju omiljenu boju i kakvu kafu piješ"

Mnogo je onih koji će poželjeti da ostare uz tebe, ali samo jedan je pravi zato biraj mudro uvijek.


Stihovi koje je sam sebi posvetio verovatno najbolje govore i o njegovom delu i o njegovom životu. A ako se u išta razumeo, to je bila ljubav i zaljubljivanje. Jednom se tako bio zaljubio u Miru Stupicu i to napisao na parčetu papira. Priznao joj je tad da ne može da radi ako nije zaljubljen.

Nažalost ili na sreću, ostali su samo prijatelji. Slatku priču bi možda i prekrio zaborav da je Mira Stupica nije otkrila u knjizi “Šaka soli”. Ko zna koliko je sličnih ljubavnih anegdota Mika još imao tokom života, a za koje nikad nećemo saznati.



Ipak, ono iz iskustva što je uspeo da zapiše, najbolji je savet i dan-danas za sve zaljubljene i za one koji imaju dilemu da li je osoba za kojom im srce lupa pravi izbor. “Ako se ikada zaljubiš, zaljubi se u nekoga ko želi da zna tvoju omiljenu boju i kakvu kafu piješ.

Zaljubi se u nekog ko voli način na koji se smeješ i ko će apsolutno sve učiniti da te nasmeje. Zaljubi se u nekog ko stavlja glavu na tvoje grudi samo da čuje otkucaje srca. Zaljubi se u nekog ko te ljubi u javnosti i sa ponosom te ‘pokazuje’ drugima.



Zaljubi se u nekog zbog koga ćeš se pitati zašto si se u početku uopšte bojao zaljubljivanja. Zaljubi se u nekog ko nikada ne bi želeo da te povredi. Zaljubi se u nekog ko je zaljubljen u tvoje mane i misli da si savršen baš takav kakav jesi. Zaljubi se u nekog ko misli da si ti baš ta osoba pored koje bi voleo da se probudi svaki dan.”

Pokreće Blogger.