Osobe krhkog srca: 4 znaka Zodijaka koji teško pronalaze sreću u ljubavi

Neki od horoskopskih znakova imaju manje sreće u ljubavi od ostalih. Ovo su neki od njih:  


Ukoliko često započinjete veze i ne možete da se skrasite pored jednog partnera, možda je za to kriv vaš horoskop. Ovi znakovi nemaju sreće u ljubavi: Rak: Iako važe za najsenzitivnije znake zodijaka, oni jednostavno nemaju sreće, ali najviše su oni sama i krivi za to.

Čim uplove u novu vezu nastaje problem. Iz dobre namere da udovolje partneru oni ga jednostavno uguše i udalje od sebe. Dobrice koje mnogi  neće poštovati na pravi način. Jarac: Ovaj horoskopski znak često upozna pravu osobu ali u sasvim pogrešno vreme.



Gotovo uvek kada nađu partnera zapadnu u nepovoljan period ili im nešto drugo preokupira pažnju. Ribe: Ribe su jako naivne i previše veruju ljudima, što ih na kraju skupo košta. Često se nađu u vezi sa potpuno pogrešnom osobom koja ih ne zaslužuje.

Pa nije retko da završe sa slomljenim srcem. Devica: Kada ih jednom povrede, device postaju jako oprezne i teško se otvaraju novim osobama koje upoznaju. Strah od novih neuspeha ih sprečava da se opuste, pa su u stanju da propuiste čak i "pravu ljubav".



Njihov najveći problem je to što ne vjeruju drugim ljudima i uvijek su na oprezu. Uvijek imaju pomisao u glavi da će ih partner prevariti, zbog toga se često i sami upuštaju u prevare, kako ne bi bili "izigrani i prevareni" što teško podnose.

Pokreće Blogger.