Najskladniji par Zodijaka prema astrolozima - Ljubav kojoj mnogi zavide

Kada se ovakvi parovi pronađu to se na prvu osjeti da je nešto posebno - Ona prava ljubav iz bajki!


Prema horoskopu, svako ima neke znakove s kojima se slaže bolje nego s drugima. A kada je reč o ljubavi, astrolozi uvek posebno izdvajaju dva znaka koji zajedno čine najbolji par horoskopa, dok ova dva znaka čine najbolji prijateljski par.

Reč je o Lavu i Vagi, među kojima je hemija jača nego kod bilo kog drugog horoskopskog para. Već pri samom upoznavanju, među njima se može roditi velika obostrana simpatija i privlačnost jer su Vage jako vešte u davanju komplimenata.To sjajno odgovara Lavovima koji obožavaju da budu u centru pažnje. Šarmantnoj Vagi Lav je uzbuđenje života i s njim može da doživi pravi vatromet, što ispod pokrivača, a što u emocionalnom smislu. To će osjetiti na samom početku ljubavne veze.

Lavu Vaga odgovara jer u njemu budi ono najbolje i podstiče ga da otkrije i one strane sebe za koje nije ni znao da postoje. Iako su po mnogim stvarima različiti, ono što im je zajedničko je da se ne ustručavaju da pokažu nežnost jedno drugome, ali i u javnosti.Takođe, i Vage i Lavovi su sjajni pregovarači pa sve probleme rešavaju razgovorom, što njihovu vezu čini gotovo neraskidivom. Dva partnera koji zajedno mogu izgraditi mnogo ako se pronađu u pravo vrijeme.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.