Mudrosti velikana: "To što drugima želite loše samo bi vama moglo naškoditi"

Teško će biti srećan onaj čovjek koji drugima ne želi dobro, počnite od sebe i promjenite stavove.


Moguće je da na svetu postoji nešto što vidi i čuje naše misli i spremno je da ih ispuni. A kada poželimo nekome nešto loše, to loše nam se vrati kao bumerang. Isti slučaj je i sa dobrim. To što želite loše drugima - samo vama škodi. Sve što želimo i mislimo drugima, želimo zapravo sami sebi!

Ako sebi želimo dobro, onda bi u našim mislima trebalo biti samo dobro. Takve želje se odnose i na nas i na drugu osobu. Univerzum ih ispunjava i usmerava prema izvoru signala dobra ili zla. Zbog toga treba biti veoma pažljiv u svojim mislima, željama i maštarijama.



Sve je krajnje jednostavno - budite pozitivni, verujte i uskoro će život biti bolji, imajte veliko srce. Ako izgubite radost u srcu, ne verujte u uspeh i vidite svoju budućnost obojenu sumornim bojama, budućnost će biti sumorna i neće biti uspešna.

Ako želite ljudima dobro i uspeh - uspeh će vam doći i vratiće vam se dobro. Ljudima želite nevolje i nesreće - zadesiće vas, jer vi mislite o njima i naručujete ih od Univerzuma. Svi naši problemi su u našim glavama i svi naši uspesi su u našim glavama.



Život ne može biti samo dobar ili samo loš. Kada ste uspešni, razmišljate o uspehu. Kada se pojave problemi, treba razmišljati o tome kako će period uspeha opet doći. Važno je da verujete, razmišljate pozitivno i vaše misli će postati realnost ostalo dolazi samo od sebe.

Pokreće Blogger.