Bivša manekenka: "Spremam ćerku za estetske operacije jer je ružnima život teži"

Jasno je da roditelj uvijek želi samo najbolje za svoju djecu ali neki u tome zaista pretjeruju.


Bivša manekenka Karla Beluči (37) u jednom intervjuu otkrila je kako odgaja svoju četrnaestogodišnju ćerku Tanišu. Karla misli da život nije lak ružnim ljudima pa svojoj ćerki savetuje da čim bude mogla krene s estetskim operacijama.

Bivša manekenka tvrdi i da joj ćerka nije inteligentna. - Moraće zaista da se oslanja na svoj izgled da uspe u životu, a on mora biti savršen. Trenutno joj se sviđa izgled Kardašijanki, velike zadnjice, grudi i napućena usta te planira otići po filere sa 16 godina, što potpuno podržavam - rekla je Karla.



Ako želi biti uspešna influenserka ili zvezda rijalitija, moraće da se uklopi u izgled vremena, a operacije su opcija. Ona ne izgleda loše, ali operacije će je prolepšati - dodala je. Dodala je da će Taniša morati da popravi svoju zadnjicu, koju je opisala kao veoma ravnu.

Zbog toga već sad štedi za ćerkine estetske operacije i već zna šta će sve da radi. Manekenka, koja je lagala da je depresivna kako bi na račun državnog zdravstvenog sistema operisala nos, dodala je i da ni njena ćerka nije najinteligentnija.



Taniša nije baš za školu pa me ne zanima toliko njeno obrazovanje kao što me zanima kod sinova - rekla je. Ali ne sikiram se za nju, sve dok dobro izgleda vjerujem da će joj u životu biti lako, tako da ćemo u to da uložimo velike pare.

Pokreće Blogger.