Astrolozi najavljuju - Pun mjesec u Vodoliji bi mogao donijeti sreću za 3 znaka

Stiže nam nešto veseliji period za punim mjesecom u Vodoliji gledajući po najavama astrologa.


Generalno gledano, ovaj pun Mesec daje nam mnogo humanosti, zabave, transformacija i nekih novih preokreta u životu i svetu. Aspekt punog Meseca, Sunca, Venere i Marsa kod mnogih osoba može izazvati duboke emocije koje se mogu iskazati.

OVAN: Vi se možete osećati srećno, zadovoljno i ispunjeno ne samo na pun Mesec već veći deo meseca. Lep položaj Venere i Marsa vam može doneti dosta ljubavi, posla i neverovatne zarade. Ako se bavite nekim kreativnim poslom, sigurno vam sledi javno priznanje.



Obratite pažnju da ne uvredite osobu sa kojom sarađujete poslovno. BLIZANCI: Vi možete imati lepe dogovore, druženja i putovanja više nego obično. Mnogi Blizanci bi sada mogli imati sreću sa prilivom novčanih sredstava. Ovo je idealan period za vas.

Vaš Merkur je u Lavu već od 11. avgusta i Jupiter je direktan pa bi za vreme punog Meseca mogli da harmonizujete vaše veze i sve što nije bilo dobro moglo bi da se popravi i prevaziđe. Sve loše što ste jedva čekali da vas prođe uskoro možda nađe svoj izlaz.



RAK: Vama se dešavaju stvari o kojima godinama maštate i polje finansija je na samom vrhuncu pa to iskoristite. Sada je pravi trenutak da napravite sve promene, jer posle će biti kasno. Pojedini Rakovi bi trebalo da budu dosta oprezni u saobraćaju i za volanom. Uglavnom, kod vas su aktivne povoljne finansijske promene. Mogući su problemi sa disajnim putevima.

Pokreće Blogger.