Astro analiza: Kojih 5 dama Zodijaka bi mogle biti idealan materijal za brak

Šta mislite ko su najbolji znakovi Zodijaka kada je u pitanju veza, vjernost i bračne vode?


Bez obzira na to da li volite brak ili prezirete "papir" i dovoljno vam je da kroz život idete sa nekim koga volite, imajte u vidu da svako od nas traži u partneru svoje ogledalo, ili ono što nam nedostaje. Neke žene svakodnevno pokazuju osobi koju vole koliko im je važna, neke nisu baš otvorene po tom pitanju.

Neke umeju da prave kompromise tako da budu istinski srećne, ali i da usreće partnera. Da li ste među njima? Pogledajte tekst i pronađite se.. Rak: Osetljiva je i posvećena i to je čini dobrom suprugom. Nikad neće dozvoliti da neko bude nesrećan, gladan, da se oseti kao da nema dovoljno pažnje.



Naprotiv, ona je uvek tu da joj se neko vrati i da zna da će sve biti u redu. Svaki problem se lako prevazilazi uz takvu podršku. Sposobnost da voli posvećeno čini ženu Raka idealnom. Ona je odlična domaćica i majka, ali je prvenstveno prijatelj partneru.

Lav: Ona je vredna, samodovoljna, ali samo naizgled. Uvek će staviti partnera na prvo mesto ako veruje da on vredi. U suprotnom neće ni biti sa njim. Ona je požrtvovana, čuva svoju porodicu i svoje 'gnezdo', tako da će drugi uvek videti samo lepo.



Sve što je loše ona nastoji da zadrži u kući. Veoma je sposobna, ali isto to očekuje od partnera. Materijalna sigurnost joj je veoma važna, jer će je i sama obezbediti, ali sve mora biti idealno i na visokom nivou. Ona sija kad je voljena i to je jedino bitno.

Jarac: Žena Jarac je hladna, nekad i previše tvrdoglava, pa se muškarcima čini da treba da osvoje planinu, a ne ženu. Tako je sa njima, ali su one ipak emotivne ispod sve te hladnoće. Posvećene su, znaju i da čekaju partnera da se sve sredi na poslu na primer, samo da bi imali dobar život. Uvek je potpuno predana vezi, verna i tradicionalna.

Za nju se vredi boriti. Bik: Ona najbolje kuva i bitno joj je da suprug bude zadovoljan. Voli da se sredi, da bude našminkana, ali da joj je i udobno i tako zna da će biti srećna. To u njenom slučaju važi i za kuću, koja je uvek "ušuškana", puna cveća i slatkiša. Ona je dobra supruga jer je uvek oslonac i zna kako da podrži partnera i kad je teško.

Ribe: Nekad nije sve u priči, već u ćutanju. Žena Ribe može dosta stvari da vidi, ali da ne zamera, da ne zvoca, i to je njena tajna. Ne može to svako. Ona ipak ugađa partneru jer ima dobu intuiciju i lako shvati šta njemu treba, pa se potrudi da ga iznenadi omiljenim jelom ili nekim putovanjem. Njoj je bitan mir i sve će uraditi da ga postigne. Lako se prilagođava pa je to ključ uspeha njenog braka.

Pokreće Blogger.