Vikend Horoskop: Ovna bi mogla zadesiti vatrena ljubav, a Vagu velike promjene

Šta nam donosi ovaj vikend? Kome sreća kome tuga - otkrijte u nastavku šta kažu astrolozi.


OVAN: POSAO: Ukoliko se danas budete upustili u rizične poslove, imaćete neke probleme u budućnosti. Povedite računa o tome. LJUBAV: Nije vam lako da nađete partnera sa kojim biste poželeli nešto ozbiljnije. Svakome koga upoznate nađete neku manu. ZDRAVLJE: Dobro zdravlje vas očekuje danas.

BIK: POSAO: Preporuka je da se danas pozabavite važnim obavezama koje imate i da se posvetite poslu da biste ostvarili dobre rezultate. LJUBAV: Ovaj vikend vam nije preterano povoljan za novu vezu, niti za ljubav generalno. ZDRAVLJE: Odmarajte kada imate priliku.BLIZANCI: POSAO: Moguće je da ćete prihvatiti priliku za napredovanje i da ćete pokazati da verujete da ste je vredni. LJUBAV: Očekuje vas period za nova poznanstva i ljubavne promene. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju. ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. 

RAK: POSAO: Putovanje koje planirate bi moglo da krene po planu. Bićete zadovoljni okolnostima na ovom polju. LJUBAV: Uživate u neobaveznim susretima i niste spremni za nešto više od toga. Trenutno je prolazna avantura vaš ljubavni maksimum. ZDRAVLJE: Odlično se osećate. LAV: POSAO: Stabilizuje vam se polje finansija i to vas čini srećnim. Moguće je da već razmišljate o nekim novim ulaganjima. LJUBAV: Spremni ste za važne promene. Voljena osoba vam je pokazala koliko joj je stalo vas. ZDRAVLJE: Čuvajte urinarni trakt.

DEVICA: POSAO: Očekuje vas sklapanje novog dogovora na ovom polju. Bićete zadovoljni saradnjom koju pokrenete. LJUBAV: Ukoliko ste planirali brak, pred vama je jako dobar period. Voljena osoba će pokazati da ima iste želje kao vi. ZDRAVLJE: Sklonost ka iritacijama na koži je naglašena.

VAGA: POSAO: Jako vam je važno da se pokažete u dobrom svetlu na novom razgovoru za posao. Radite na ostvarenju dobre reputacije. LJUBAV: Moguće je da ste željni emotivnih promena. Potrebno vam je novo poznanstvo kako biste oživeli. ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. 

ŠKORPIJA: POSAO: Možete da očekujete veoma opušten dan, u kojem nećete imati veće probleme na poslovnom polju. LJUBAV: Razgovor sa osobom do koje vam je stalo će biti nežniji i romantičniji nego što očekujete. Pred vama je povoljan dan za ljubav. ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju. 

STRELAC: POSAO: Ako se bavite privatnim poslom možete da očekujete priliku da uvećate svoje prihode. LJUBAV: Ukoliko ste u braku, partner vam je posvećen i imate dobar odnos. Pred vama je dobar period. Posvetite se jedno drugome. ZDRAVLJE: Stomak vam je prilično osetljiv. 

JARAC: POSAO: Današnji dan vam donosi dosta pozitivne energije i možete da očekujete da ćete biti generalno zadovoljni okolnostima. LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiv dan za nova poznanstva. Polje flerta vam se pozitivno aktivira. ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. 

VODOLIJA: POSAO: Poboljšanje zarade koje vam dolazi će biti za vas veoma značajno. Možete da očekujete dobar dan. LJUBAV: Niste u dilemi i znate šta želite od emotivnog odnosa u kojem ste. Imate jasno definisane ciljeve i želje na ovom polju. ZDRAVLJE: Osetljiv je predeo vrata i grla. 

RIBE: POSAO: Moguće je da ćete biti nezainteresovani za nova dešavanja na ovom polju. Potreban vam je slobodan dan za odmor. LJUBAV: Voljena osoba je spremna da vam pokaže svoja iskrena osećanja. Možete da očekujete dobar period za ljubav. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesvesticom.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.