Veza sa oženjenim muškarcem: "Kao što vara suprugu tako vara i ljubavnicu"

Ljubavnici zaboravljaju kada uđu u vezu sa oženjenima - Onaj ko vara supružnika vara i ljubavnika.


Oženjeni muškarac, budimo realni, drži do porodičnog života. To ne treba smetnuti s uma! Ipak, poput svojih davnih predaka, savremeni muškarac je razapet između potrebe za stabilnošću i želje za avanturom, ozbiljnosti i igre, bračnog obećanja i obećavajućih izleta.

Zato treba dobro da vladate pravilima igre. U protivnom, rizikujete da se, kao tolike pre vas, jednog jutra probudite zaljubljene u svoje aktivnosti svedete na ronjenje suza i dežuranje uz telefon koji ne zvoni. Nemojte dopustiti da se zakopate u jednolične seanse utorkom i četvrtkom sa jednim ljubavnikom.



To vas nikuda ne vodi - uz neizbežni osećaj frustracije što se ne viđate češće. Umesto da brojite dane, uživajte u životu. Budite lucidni: nijedan muškarac nije kompletan sam po sebi-da jeste to bi se znalo. Ono što ih čini savršenima jeste naš pogled. Naoružajte se smelošću i krenite u akciju. Sudeći po anketama, oženjeni muškarci vole inicijativu.

Koketirajte, flertujte, zavodite ih-oni u tome uživaju. A i vi ćete! Muškarci između 28. i 55. godine u ljubavne veze gotovo uvek se upuštaju sa svesnim ili podsvesnim strahom da partnerka pokušava da ih „ulovi“, da će hteti dete, budućnost.... Oženjeni su još više paranoici.



Mnogi od njih su već iskusili bračne probleme zbog prezahtevne ljubavne veze pa zato zaziru od avantura koja bi im mogla ugroziti porodični život. Dakle, jasno definišući situaciju, otvarate bezbroj mogućnosti sklapanja dragocenih veza, ličnih tereta prošlosti i budućnosti.

Osim toga, ako ne izlazite iz zadatih okvira, ljubavna veza odiše izuzetnom otvorenošću, iskrenošću i razumevanjem. Žene su po prirodi romantičnije, ali znaju i oni da budu izuzetno romantični kada želi. Nemanja (40), oženjen je i već tri godine je u paralelnoj vezi.

Objašnjava nam kako to osvaja nežniji pol: - Moja prednost, možda i mana je što sam izuzetno verbalan tip. Govorim im nežne reči, šaljem izazovne mejlove. Nažalost većina muškaraca nema smisla za takvu komunikaciju.

U strahu da ću svaku dublju komunikaciju protumačiti kao „ angažman“ sa njihove strane, uglavnom se odlučuju za bezlične formule poput: „ Lepo mi je s tobom, „ Ti si tako posebna“, „ Puno mi značiš“...Objašnjavam im da su za mene nežne reči verbalna milovanja, jednako uzbudljiva kao susret tela, ali poruka loše prolazi.

Pokreće Blogger.