Vesna Zmijanac: "Ženama ne treba stara drtina već mlad muškarac"

Da li je istina da su mlađi muškarci bolji ljubavnici od starijih? Mnoge žene će se složiti sa tim.


Zašto se ne obazirete na novinske članke o sebi, čak ni na one negativne? - Zato što ih ne čitam. Ponekad se ovako pojavim, vi me nahvatate i tako dobijete šta vam treba. Nikada nisam pročitala nijedan svoj intervju. Ponekad naletim na neki tekst o sebi na internetu i vidim koliko sam nekad bila pametna. Sad više nisam.

Ostajete li pri stavu da su mlađi muškarci slađi? - Uvek bili. Šta sad, ove matore drtine su bolje od mlađih? Pa nisu, da budemo iskreni. Ja sam slobodna i mogu da radim i pričam šta hoću, a oni koji su u braku 100 godina treba da čuvaju to što imaju.



Gledamo razne supružnike koji u medijima tvrde da se vole posle toliko decenija braka, da li je to laž? - Ne znam, srećo, ja vidim Nikoliju i Relju, koji grade porodicu i drže se, svesni da svačega ima oko njih. A ovi drugi, čak i da pričaju laži, neće to dugo trajati. Ne može duže od dve-tri godine. Relja nije hteo da priča o vama nedavno kad su ga novinari pitali.

Hoćete li vi da pričate o njemu? - Neću. Nas troje smo se dogovorili da ne pričamo jedni o drugima, pogotovo ne o detetu, već samo o svojim karijerama. Oni žive na jednoj adresi, ja na drugoj. Kad dovedu dete, ja sam baba, i to je to. Dolazi li Rea često kod vas? - Kako da ne, preksinoć je bila. Ona je preslatka, ne gasi se, nemirna je za troje dece.



Ali ja sam smislila kako da je umirim: dam joj šminku, ona sedne i po sat-dva me šminka, crta mi po licu. Eto, jedino tako mogu da budem malo duže s njom, a da ne moram da trčim. Voli kad joj spreman hranu, kaže: "Moja baba najbolje kuva." Ja joj dam drveni nož i šargarepu i ona mi pomaže, ima svoju kuhinju i tako zajedno radimo.

 Pre nekoliko godina učestvovali ste u "Farmi" i "Survajveru". Da li biste opet ušli u rijaliti? - Nema više te sume. Imala sam najveći honorar kada sam bila u rijalitiju. Od toga ne može da budi veći, verujte mi. A osim toga, sve što više ulazite u tu priču, razotkriva se i vaša intima.

Sad su došle ove devojčice koje nemaju meru, a ja to ne umem. Jedino dobro što mi je donela "Farma" jeste što sam se pošteno odmorila. Ljudi, ja sam iz rijalitija izašla i punih godinu dana me ništa nije zabolelo, za razliku od sada, kad me sve kosti i zglobovi bole.

Pokreće Blogger.