Ričard Gir postao otac u osmoj deceniji - Sada ima važnu poruku za sve ljude

Glumac Ričard Gir koji je napunio 70 godina i njegova supruga Alehandra Silva svojim tridesetim godinama su dobili su svoje prvo zajedničko dijete kojeg su nazvali Aleksandar. 


Inače, par je tek prošle godine potvrdio vijesti da čeka prinovu, a lijepa Alehandra onda nije odoljela da na Instagram postavi fotografije u trudnoći uz komentare kako je veoma srećna. A evo šta je on izjavio povodom toga: Ja sam najsrećniji čovek u univerzumu. Kako ne bih bio?

Oženjen sam predivnom ženom, koja je pametna, osećajna, posvećena ljudima, zabavna, strpljiva, zna kako da oprosti, sjajno kuva i pravi najbolje salate na svetu. Alehandra meditira, ona je vegetarijanac, sjajna majka, ima dodir anđela...




Želio bih ljudima da kažem da smanje riječi mržnje a porade na onome dobrom u sebi, postoji i metoda za to koju mi je davno otkrio jako mudar čovjek. “Postoji moćna vježba, vrlo jednostavna, koju sam počeo koristiti prije mnogo, mnogo godina.

“Želim ti sreću.” Ova ideja u potpunosti mijenja što se događa između vas i te osobe. Govorim to iz osobnog iskustva. Ponekad je to jako teško kada sretnete neprijatelja ili kada se nađete lice u lice s neočekivano teškom situacijom.



I ovo je vrlo korisna misao koja vas uči da ne dopustite da vas prevladaju negativne emocije. Imate priliku stvoriti prostor oko sebe. Vidiš kako se pojavljuju negativne emocije i prije nego što preuzmu kontrolu nad tobom, imaš ih vremena preokrenuti.

Vidiš stvari kakve jesu, očito neznanje; ljutnja koja dolazi iz mene, neznanje s moje strane. Preokrenite to, otpustite, pretvorite u ljubav! “ŽELIM TI SREĆU!” Probajte i vidjet ćete kako će se sve u vašem životu promijeniti.”

Pokreće Blogger.