Ričard Gir postao otac u osmoj deceniji - Sada ima važnu poruku za sve ljude

Glumac Ričard Gir koji je napunio 70 godina i njegova supruga Alehandra Silva svojim tridesetim godinama su dobili su svoje prvo zajedničko dijete kojeg su nazvali Aleksandar. 


Inače, par je tek prošle godine potvrdio vijesti da čeka prinovu, a lijepa Alehandra onda nije odoljela da na Instagram postavi fotografije u trudnoći uz komentare kako je veoma srećna. A evo šta je on izjavio povodom toga: Ja sam najsrećniji čovek u univerzumu. Kako ne bih bio?

Oženjen sam predivnom ženom, koja je pametna, osećajna, posvećena ljudima, zabavna, strpljiva, zna kako da oprosti, sjajno kuva i pravi najbolje salate na svetu. Alehandra meditira, ona je vegetarijanac, sjajna majka, ima dodir anđela...
Želio bih ljudima da kažem da smanje riječi mržnje a porade na onome dobrom u sebi, postoji i metoda za to koju mi je davno otkrio jako mudar čovjek. “Postoji moćna vježba, vrlo jednostavna, koju sam počeo koristiti prije mnogo, mnogo godina.

“Želim ti sreću.” Ova ideja u potpunosti mijenja što se događa između vas i te osobe. Govorim to iz osobnog iskustva. Ponekad je to jako teško kada sretnete neprijatelja ili kada se nađete lice u lice s neočekivano teškom situacijom.I ovo je vrlo korisna misao koja vas uči da ne dopustite da vas prevladaju negativne emocije. Imate priliku stvoriti prostor oko sebe. Vidiš kako se pojavljuju negativne emocije i prije nego što preuzmu kontrolu nad tobom, imaš ih vremena preokrenuti.

Vidiš stvari kakve jesu, očito neznanje; ljutnja koja dolazi iz mene, neznanje s moje strane. Preokrenite to, otpustite, pretvorite u ljubav! “ŽELIM TI SREĆU!” Probajte i vidjet ćete kako će se sve u vašem životu promijeniti.”

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.