Pitali su je zašto izgleda tako mršavo - Selin Dion objašnjava da je to u modi

Selin Dion je svjetska zvijezda koju mnogi pamte po ljepoti i divnom glasu, ali sada su stvari drugačije. Naime, u poslednjim godinama drastično je izgubila na kilaži.


Selin Dion su svi primetili na Paris fashion week-u, jedni zbog stila kojim oduševljava, a drugi zbog mršavosti koja zabrinjava. Ona je opisala svoj izgled - kratko i efektno. Svojim modnim stilom pevačica Selin Dion poslednjih godina iznenađuje ljude širom sveta.

Ali o modnim kombinacijama koje je nosila na Nedelji mode u Parizu javnost ne prestaje da priča. Gotovo sve kombinacije koje je nosila u Parizu osvanule su na stranicama vodećih modnih i "lifestyle" magazina.



Pažnju javnosti je privukla odevena u "Miu Miu" haljinu sa crnom mašnom, kao i crno-belim sakoom i žutom suknjom s potpisom dizajnera Ronalda van der Kempa, koju je upotpunila različitim Džimi Ču cipelama. O njenom stilu ne treba polemisati.

Da je kraljica visoke mode pokazala je i obučena u krtku haljinu s ogromnim rukavima čiji dizajn potpisuje Aleksandre Vautir, ali i drugim kombinacijama pokazujući da se veoma dobro pripremila za ovi manifestaciju. Jasno je da ima mnogo godina i da nije više mlada ali je sa kilažom pretjerala.



Međutim mnogi ljudi su se zabrinuli zbog njenog izgleda. Mnogi su pretpostavljali da je bolesna jer izgleda kao kost i koža, a ona im je na to i odgovorila. Na kritike na račun svog izgleda nije se osvrtala, a jedini komentar koji je imala na poruke da je previše mršava je da želi da bude snažna, lepa, ženstvena i seksi i da svi tako trebaju izgledati.

Pokreće Blogger.