Nedeljni horoskop: Velike životne promjene bi mogle zadesiti Škorpiju

Šta nas očekuje u narednoj sedmici? U nastavku otkrivamo šta nam astrolozi najavljuju.


OVAN (21.3 - 20.4) - LjUBAV: Vreme je da se prilagodite voljenoj osobi. Niste raspoloženi za kompromise jer ih doživljavate kao poraz. Šta god da mislite ovih dana ne zaboravite da je vaš partner, kao i vi, osoba sa svojim potrebama i da joj je nekada neophodno popustiti, pa čak i kada nije u pravu. ZDRAVLjE Glavobolje.

 BIK (21.4 - 21.5) - LjUBAV: Voljena osoba je promenljivog raspoloženja, imate utisak da vas namerno iskušava. Ako se, ovih dana, upustite u ozbiljne razgovore, može vam se desiti da u afektu izgovorite i nešto što ste planirali da prećutite. Za vaša nezadovoljstva trenutno nema leka, budite strpljivi. ZDRAVLjE Bolovi u nogama.BLIZANCI (22.5 - 21.6) - LjUBAV - Ako zanemarite loše raspoloženje, shvatićete da za druženje i isceljujuće razgovore nije neophodno da imate mnogo novca. S druge strane, tenziju vam stvara pritisak voljene osobe koja je, ovih dana, promenljivog raspoloženja i za vaš ukus previše nepredvidiva. ZDRAVLjE Čuvajte pluća.

RAK (22.6 - 22.7) - LjUBAV: Čini se da ranije nešto nije bilo po vašoj volji, a kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interes. Voljenoj osobi nije jasno vaše promenljivo raspoloženje, ne zna kako da vam ugodi. Budite fer, jasno recite šta je to što hoćete i istovremeno uvažite potrebe druge strane. ZDRAVLjE Problemi s grlom.LAV (23.7 - 22.8) - LjUBAV: Prekidate komunikaciju s voljenom osobom jer vam je tako lakše. Izbegavanje razgovora ne vodi ka rešenju, naprotiv. Bežanje dodatno produbljuje problem i komplikuje odnose. Bez obzira na neprijatnost, preuzmite inicijativu i rešite stvari do kraja. ZDRAVLjE Problemi s sinusima.

 DEVICA (23.8 - 22.9) - LjUBAV: Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane razlog ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Ne budite prestrogi jer ste oboje krivi. Uzrok leži u tome što propuštate svaku priliku da kvalitetnim razgovorom razjasnite nedoumice koje vas muče. ZDRAVLjE Problemi s varenjem.

 VAGA (23.9 - 22.10) - LjUBAV Pred vama su značajne promene. Voljena osoba je raspoložena za ono što dolazi, a vi to kao da ne uviđate. Malo pažnje i strpljenja mogu osvežiti vezu koja je zapala u kolotečinu. Kratak odmor i zajedničko putovanje podsetiće vas da ste, na prvom mestu, jedno drugom prijatelji. ZDRAVLjE Gastritis.

 ŠKORPIJA (23.10 - 22.11) - LjUBAV Kao i u poslu, tako i u ljubavi, muči vas nestrpljenje. Jednostavno, vi više ne možete da čekate. Srećna vest je da nećete još dugo trpeti, promene stižu u bliskoj budućnosti, ali, mogu biti neprijatne. Ostanite smireni i ne donosite prerane zaključke jer mogu biti potpuno pogrešni. ZDRAVLjE Bolovi u grlu.

 STRELAC (23.11 - 21.12) - LjUBAV U partnerskim odnosima vlada zatišje. Voljena osoba deluje sebično i nestrpljivo. Vaša romantičnost, ovih dana, trpi udarce jer vas okolnosti teraju da situaciju sagledate na realan način. Ne gubite nadu, teškoće u ovom periodu su kratkotrajne i prolazne. ZDRAVLjE Proverite krvni pritisak.

 JARAC (22.12 - 20.1) LjUBAV Zaokupljeni ste razmatranjem nekih situacija koje su se odigrale u prošlosti. Vaša ćutljivost izaziva neraspoloženje voljene osobe. Probudite se, nije pravo vreme za iskušenja, zbog nedostatka komunikacije, mali nesporazum preti da preraste u veliki problem. ZDRAVLjE Bolovi u leđima.

 VODOLIJA (21.1 - 19.2) - LjUBAV Neki kompromisi koje ste napravili u prošlosti dolaze na ponovno razmatranje jer vam se čini da previše trpite. Zbunjuje vas voljena osoba, čini vam se kao da je to neko koga uopšte ne poznajete. Pozitivan pomak u vašim odnosima uzrokovan je sasvim novim vibracijama koje vam nebo šalje. ZDRAVLjE Nesanica.

 RIBE (20.2 - 20.3) - LjUBAV Kako u poslu tako i u ljubavi, ovih dana, muči vas kolebanje. Ukoliko svoju tenziju budete usmerili na partnera postoji velika šansa da kriza eskalira. Reakcija voljene osobe može biti iznenađujuće neprijatna. U svemu vam može pomoći bliski prijatelji, ako im se poverite. ZDRAVLjE Alergije.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.