Nedeljni horoskop od 15. do 21 jula - Velike promjene za 3 znaka Zodijaka

Šta nam donose zvijezde u sedmici od 15 do 21. jula? Otkrivamo u nastavku teksta. 


BLIZANCI - LJUBAV: Vjerojatno ćete se osjećati usamljeno ili kao da se cijeli svijet urotio protiv vas. Primirite se i povucite u tišinu i meditaciju. Ne očekujte baš ništa od onog što trenutačno imate. Tako ćete najbolje pregrmiti ovaj zahtjevan period.

KARIJERA: Možda će vam se u prvi tren učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vreduju onako kako treba. Ipak, u drugom dijelu tjedna postajat ćete sve potrebniji onima s kojim radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite. ZDRAVLJE i SAVJET: Bolje je vjerovati nego sumnjati.



RAK - LJUBAV: Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osjećaj usamljenosti i frustriranosti bit će blag, ali prisutan. Najbolje je potražiti vesele ljude ili zanemariti brige baveći se onim za što znate da volite. Već će doći bolji dani.

KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako donijeti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, bit će dobro. ZDRAVLJE i SAVJET: Budite suzdržaniji u reakcijama.



VAGA - LJUBAV: Znate da možete više i bolje, ali to ne ovisi samo o vama. Nitko nije savršen, panije ni vaša najdrža osoba. Pokušajte je pirhvatiti onakvu kakva ona jest i vidjet ćet da bez nepotrebnih pritisaka i zahtjeva možete biti sasvim sretni.

KARIJERA: Isprobavat ćete različite opcije poslovanja. Neki će se čak usuditi i riskirati. Ova igra donijet će vam i određenu radost jer neće biti dosadno. Umjetnici pred publikom imat će sve više posla, a pljesak neće izostati. ZDRAVLJE i SAVJET: Poradit ćete na svom stilu. Mijenjate ga.

Pokreće Blogger.