Najljepši Turski glumac uživa u braku: Njegova žena ima važnu poruku za sve žene

Ako niste čuli za ovog turskog glumca vjerovatno ste do sada živjeli pod kamenom.



Burak Ozdživit, najpoznatiji sprskoj javnosti po ulozi Bali bega u seriji "Sulejman veličanstveni", važi za jednog od najzdognijih i najlepših glumaca sveta, a posebno je popularnoj u rodnoj zemlji, ali i širom Balkana. Mnoge žene su uzdisale za ovim ljepotanom.

Buraka su žene zavolele u gore pomenutoj seriji, ali nastavile su da uzdišu za njim i u narednim ulogama, te budno prate i dešavanja u njegovom privatnom životu. A markantom Turčinu čini se sve ide od ruke - radi posao koji voli, odlično izgleda, ima slavu i novac, ali i ženu koju obožava!



Naime, on je nedavno proslavio drugu godišnjicu braka sa koleginicom Fehrije Evsen, a ovom prilikom par je razmenio dirljive i emotivne objave na Instagramu. Glumac je podelio kolaž fotografija sa venčanja, oko kog se pošteno potrudio.

A pošto slika govori više od 100 reči, nije imao šta posebno da doda - prosto je u komentaru ostavio datum kada su razmenili zavete, broj 2 i neizostavni emotikon srca. S druge strane njegova žena je bila nešto romantičnija, pa je uz zajedničku fotografiju napisala:



"Uvek me gledaj tako. Volim te". Kratko i jednostavno, a opet tako puno ljubavi, pa nas ne čudi što je ova rečenica izazvala histeriju na društvenim mrežama i raznežila njihove brojne fanove. Ova objava u rekordnom roku prikupila je više od milion lajkova. Ona je ostalim ženama poručila da nađu muškarca koji ih gleda sa oduševljenjem.

Isto i gomilu romantičnih komentara i čestitki, te želja za srećan život. Podsetimo, Burak i Fehrije u braku su od 2017, a ove godine u aprilu postali su i roditelji sinčila Karana. Zanimljivo je da popularni glumac prisustvovao porođaju svoje žene, a otkrio je da tada nije mogao da zaustavi suze.

Pokreće Blogger.