Ljubav bez srećnog kraja - Astrolozi izdvajaju tri loše kombinacije Zodijaka

Neki znakovi Zodijaka naprosto ne funkcionišu u paru, ma koliko se trudili. Ako vjerujemo u sudbinu zapisanu u zvijezdama, onda nekim ljudima jednostavno nije suđeno. 


Najbolji prijatelji mogu postati toksični partneri ako spadaju u neku od ovih nespojivih kombinacija. Posebne karakteristike određenih horoskopskih znakova toliko su različite i nepomirljive, da su jednostavno one krivac za propale veze. Bez brige, ovo ne znači nužno da je sve propalo ako se zaljubiš u jedan od ''zabranjenih'' znakova.

Kada se nađeš u jednoj od ovih kombinacija potrebno je mnogo više truda, razumijevanja i kompromisa, no parovi koji uspiju premašiti ove razlike i naći zajednički jezik mogu postati jači od svih drugih kompatibilnih parova.



Ovan i Škorpion: Ova dva znaka u početku će osjetiti pravi vatromet emocija, no veza će jako brzo pregorjeti. I jednim i drugim znakom vlada Mars, što znači da su i jedan i drugi izrazito vatreni, strastveni, i vole se natjecati. Škorpionima i ovnicama (ili obratno) u početku će se činiti da je njihova veza pravi detoks od njihovog prijašnjeg života i ranijih ljubavi.

No jednom kada toksičnost njihovog odnosa izađe na vidjelo teško da će moći popraviti situaciju. Oba su znaka vrlo inatljiva i oba teško pristaju na kompromise, stoga se njihovi ciljevi u vezi mogu opisati kao ''sve ili ništa''. Rak i Strijelac: Toksičnost ovog para leži u načinima na koje iskazuju emocije. Rakovi mnogo daju, no mogu imati problema s primanjem ljubavi.



Zbog toga često zahtijevaju mnogo razgovora o svojim emocijama i dokaze o ljubavi u vezi. S druge strane, Strijelce više zanima razmjena iskustava i avantura s partnerom nego razgovori o emocijama. Zbog toga se Rakovi u ovim vezama često počnu osjećati nevoljeno ili distancirano. Osim toga, Strijelci katkad znaju biti ''tupi'' u svojoj komunikaciji, i tako povrijediti osjećaje senzibilnih rakova. 

Blizanci i Djevice: Blizanci se obično fokusiraju na širu sliku, dok su Djevice orijentirane na detalje. Zbog toga u ovim vezama Djevice najčešće moraju obavljati većinu teških zadataka. One jako brzo postaju frustrirane ovom neravnotežom i počinju to predbacivati Blizancima.

Djevice žele upravo to, vezati nekog za sebe i preuzeti glavni riječ, pošto su na glasu kao najveći perfekcionisti horoskopa. ''Nesavršeni'' Blizanci brzo će ući u otvoreni sukob s Djevicama, a taj rat će ih nakon nekog vremena trajno i nepopravljivo udaljiti.

Pokreće Blogger.