Kako zavesti osobu u znaku Vodolije - Obično se vode razumom, a ne srcem

Ako ste se zaljubili u Vodoliju pred vama je trnovit put - jer to ide uz osobe rođene u tom znaku.


Vodenjaka nije briga što netko drugi misli – jer on stvarno može zavrtjeti tuđu glavu! Njegov moto bi mogao biti “što čudnije, to bolje” – ili možda “bilo gdje, bilo kada”. On voli iskusiti sve. Prilično je inovativan u ljubavi, tako da se drugi trebaju pripremiti za doživljaj stvari koje nikada nisu ni zamislili.

Nositelj vode nije emotivan ljubavnik; on ima intelektualni pristup, čak i u instinktivnim stvarima kao što je ljubavni život. Dobra vijest je da njegova strast neće izgorjeti i otići van kontrole. Sposoban je ostati dobar prijatelj s bivšim ljubavnikom. Prijateljstvo i ljubav su Vodoliji jednako važni.Ponekad znaju idealizovati partnera, ali uglavnom su racionalni. U vezu ulažu mnogo i stalno je obogaćuju novinama. Nisu sentimentalni niti lažljivi u odnosu. Više vole prijateljstvo od trajnih i obavezujućih zajednica. Često se teško odlučuju na brak.

Nisu suviše strastveni i ne vole se predati do kraja. Očekuju da im partner ugađa i da misli na njihov način. Ne očekujte mirnu i glatku vezu sa Vodolijom. U početku ćete biti obasipani pažnjom, ali čim ushićenje prođe, bićete otpušteni bez ceremonija, osim ako ste dovoljno pametni da ljubav pretvorite u prijateljstvo.Ni jedan Vodolija ne voli odgovornost prekidanja veze, ali ako partner nije shvatio znak da je Vodoliji dosta, on će provocirati svađu ili kreirati tako nemoguću situaciju da će se druga strana jednostavno morati povući. Iako im bračna veza ne odgovara, oni se ipak trajno vezuju, ali tada zahtevaju punu slobodu.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.