Ističu se među ostalima: Ko je najbolji znak Zodijaka prema astrolozima

Da li ste se ikada pitali koji je najbolji znak horoskopa prema svim aspektima? Ako jeste sada imate priliku da dobijete odgovor. Astrolozi su se složili da postoji jedan znak koji se ističe po svemu.


Prema utvrđenom mišljenju stručnjaka za astrologiju, Vodolija se smatra jednim od najcenjenijih znakova celog horoskopa, čak i za najuglednijeg od svih. Ovaj znak je na prvom mestu jer mrzi besmislene rasprave i podiže tonalitet samo kad oseća da ne postoji drugačiji način.

Vodolije ne vole da dominiraju i generalno su jako pozitivni, pa su vrlo dobri u slušanju drugih. Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima.



Visoko intelektualan, ovo je znak vatrene nezavisnosti iz koje proizilazi intuicija praćena logikom. Oba tipa ličnosti veoma su sposobni da vide, bez predrasuda, obe strane, što ih čini osobama koje odlično rešavaju probleme. Iako su veoma prilagođeni energiji koja ih okružuje, vodolije imaju duboku potrebu da budu neko vreme sami i daleko od svega kako bi obnovili energiju.

Ključna reč za ovaj znak je “mašta”. Osobe rođene u znaku vodolije mogu da vide svet pun mogućnosti iako se čini da ih nema. Vodolija je vazdušni znak i kao takva koristi svoj um u svakoj prilici. Ako ne postoji mentalna stimulacija, njoj je dosadno i nedostaje joj motivacije da postigne najbolji rezultat.



Uran, vladajuća planeta Vodolije ima plahu, naglu i ponekad agresivnu prirodu, ali on takođe Vodolijama daje vizionarske kvalitete, one su u stanju da proniknu u budućnost i znaju tačno šta će raditi za pet ili deset godina. Uran im je podario moć brze i lake transformacije, pa su poznatije kao mislioci, progresivci i humanisti. Dobro se osećaju u grupi i zajdnici, pa teže da stalno budu okruženi drugim ljudima.

Pokreće Blogger.