Eva Ras o sjećanju na muža: "30 godina sam sama, nema tog ko bi ga zamjenio"

 Eva Ras je poznata po svojoj iskrenošću i britkom jeziku, o svemu priča bez ustručavanja.


Eva Ras rođena je 1941. godine u Subotici kao Eva Marija Balaš i jedna je od najpoznatijih srpskih glumica, slikarki i kniževnica. Glumica Eva Ras već 30 godina ne želi da ima emotivnog partnera jer, kako kaže, još voli svog muža.

U razgovoru sa voditeljkom Sanjom Marinković otkrila je kako ona gleda na brak. Ja sam sama, jer je ona tragedija bez komedije nastupila i ja živim s njim iako njega nema. Jer sam ga toliko volela, pošto je i to moguća varijanta - rekla je Eva.



Pored toga, glumica kaže da nikada nije osećala simptome bolesti zvane "usamljenost". - Ne. Nikada, jer sam pobožna i Bog je uvek sa mnom. I u najtežim trenucima. Ja sam sama već više od 30 godina, ali ne mogu da budem sama, jer u prošlosti se ništa ne menja.

Ja u prošlosti ja imam i muža i ćerku i majku i oca, imam sve, jer sam ih imala - rekla je glumica. Ona tvrdi da nikad nije pomišljala da se ponovo zaljubi, jer i dalje voli svog pokojnog supruga. Nikada ih nisam zamenila. Znate vi da je moja najčuvenija izjava oko jednog katanca i zašto se taj katanac toliko ljudima dopao.



Zato što je Homer pisao o tome. To je priča o Penelopi, da svako želi da ima ljubav koja je verna i kad njega nema i nema prestanka ljubavi i moja ljubav može da prestane samo kad ja odem na onaj svet - objašnjava Eva u emisiji Sanje Marinković.

Pokreće Blogger.