Da li ste "ona prava" - Stvari koje bi muškarci rekli pravoj ženi

Svaka žena bi voljela znati da li je ona prava kada započne ljubavnu vezu sa svojim muškarcem.


Mnoge žene pitaju se kako sa sigurnošću mogu znati da ih njihov partner voli. Ponekad muškarac ne želi da razgovara ni sa kim o određenim temama. Međutim, postoje stvari koje partner može da kaže, ali samo ako ga njegova voljena žena pita o tome.

Voli da vas jako zagrli: Zaljubljeni čovjek je spreman da dodiruje svoju voljenu danima. Vaša voljena osoba vam nikada nije rekla kako je dobro spavati u vašem zagrljaju? Postavite mu ovo pitanje. Vjerujte, odgovor će vas iznenaditi.Boji se da će vas izgubiti: Najčešće muškarci pokušavaju sakriti od svojih najmilijih činjenicu da i oni mogu biti uplašeni. On možda ne govori direktno o tome, ali se u stvari boji da će vas izgubiti. Pokušajte ga nekako pitati kako on zamišlja život bez vas. 

Potreba za emocionalnom podrškom: Muškarac će pokušati da učini sve kako ne bi pokazao da mu je potrebna pomoć. Kada poznajete svog partnera dovoljno dobro, naučićete da osjećate bez riječi kada ga treba podržati. Ali bolje je da pitate direktno.Intimne fantazije: I skrivene želje vaš partner može sakriti iza sedam brava. Pokušajte da ga pitate o tome. Povjerio vam je stvari koje još nikada nikome nije rekao. Možda su to velike tajne ili male nesigurnosti. Ovime vam je pokazao da vam vjeruje i da mu je ugodno razgovarati s vama.

Bez problema razgovara o 'neugodnim' stvarima. Imate osip kojeg se sramite? Njemu je stalo do vas, zabrinut je za vaše zdravlje i uopće ne razmišlja o tome kako 'grozno' osip izgleda.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.