Astro prognoza za Avgust: Moguće vrele ljubavne avanture za 3 znaka Zodijaka

Stiže nam najvreliji mjesec godine - Avgust. Astrološki gledano 3 znaka Zodijaka će imati sreće.


Avgust sembliži i nagovještava nova uzbuđenja, a horoskop već najavljuje da će tokom ovog mjeseca osobe rođene u znaku Vodolije, Raka i Lavova imati ipak malo više sreće u ljubavi i da će sve njihove želje biti ispunjene do kraja ljeta. Budite pripremljeni na promjene.

Vodolija: Vodolije imaju najveću šansu da naprave korak dalje u vezi ili da postanu roditelji. Najtopliji mjesec u godini će biti posebno dobar kada su u pitanju porodične veze. Ovo će biti odlično vrijeme za pokretanje ozbiljnog odnosa, a za one koji su već u vezi sada je savršeno vrijeme da kažu sudbonosno da.



Rak: Rak kao najemotivniji znak horoskopa ovog ljeta imaće stvarnu sreću u ljubavnim odnosima. Konačno, moći ćete da izađete iz lošeg odnosa ili da upoznate savršenog partnera. Žudite za vjernim partnerom, pa ćete u avgustu upoznati upravo takvu osobu.

Ako ste već dugo razmišljali o vazdušnom znaku, možda ćete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljnu vezu tokom avgusta. Lav: Iako vatreni Lavovi misle da još uvijek nije vrijeme da se smire, ovog leta će promijeniti svoje mišljenje.



Tokom avgusta komplikovani problem će se konačno rešiti i stvari će postati jasnije nego ikada ranije. Stiže vam vreli ljetni mjesec koji će doneti puno smijeha, ljubavi i eventualno bračne ponude. Ovo je pravo vrijeme da bar razmislite o tome. One koji su slobodni čeka nevjerovatna ljubav.

Pokreće Blogger.