Svaka žena bi trebala znati: Genijalni trikovi svjetski poznatih frizera

Svjetski poznati frizeri nam otkrivaju svoje male trikove uz koje kosa brzo zasija i oživi.


Masna kosa muči mnoge dame i zbog toga je važno da primenite ovu formulu uz pomoć koje će vam kosa ostati čista nedelju dana i duže. A vrlo je jednostavno. Postoji nekoliko jednostavnih načina koji će vam omogućiti da ređe perete kosu. Prirodno sušenje kose:

Prvi savet je prirodno sušenje kose, uz upotrebu alata za stilizovanje toplotom samo za specijalne prilike. Fenom osušite koren kose: Kada operete kosu, pustite je da se osuši prirodno, koliko god da je to moguće, ali koren kose osušite fenom. To će vam upriličiti kosu koja se manje masti i koja ima volumen.Koristite kapu za tuširanje: Kada se tuširate, obavezno koristite kapu za tuširanje, jer ćete samo tako uspeti da sprečite stvaranje haotičnog nereda od frizure izazvanog vlagom. Šampon za suvo pranje kose pre spavanja: Naravno, šampon za suvo pranje kose je jedno od rešenja.

Ipak, on će zablistati svim svojim sjajem kada ga nanesete pred spavanje. Probudićete se sa kosom punom volumena. Prosušite kosu prije stavljanja regeneratora: 'Prosušite kosu ručnikom nakon šamponiranja, a prije nego što nanesete regenerator.Višak vode u kosi spriječit će prodiranje regeneratora, pa vam kosa neće izgledati onako zdravo i sjajno,’ preporučuje frizer Čarls Vortington. Perite kosu na pravilan način: ‘Ni najbolji proizvodi za stilizovanje neće vam pomoći ako kosu ne perete na pravilan način. Činite to kao i frizerskom salonu: šamponirajte vlasi dvaput, pa ih dobro isperite. ,

I ne zaboravite koristiti šampon za vaš tip kose. Trik s kojim znate da imate savršenu boju: ‘Kada imate savršenu boju kose za svoj tip kože, ljudi će primjećivati vaše oči, a ne boju kose. Nemojte na vlastitu ruku pokušavati samostalno obojiti kosu koja je četiri ili više nijansa svjetlija ili tamnija od vaše prirodne boje.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko imate PRETHODNO DOBIJENU DOZVOLU OD VLASNIKA SADRŽAJA

Pokreće Blogger.