"Što poželiš drugima desiće se tebi" - 5 načina kako bi mogli izbjeći lošu karmu

Stvaranje dobre karme je jednostavno kao pokušaj da budeš najbolja osoba.


Ovo je 6 načina stvaranja dobre karme: 1. Govorite istinu - Stara izreka "iskrenost je najbolja politika" i danas važi - govoriti istinu omogućava ljudima u vašem životu da takođe govore istinu. Ne samo da ćete privući pouzdane ljude u svoj život, već ćete se osećati bolje znajući da živite autentično bez potrebe da prikrivate laži sa više laži.

Laganje postaje ionako iscrpljujuće nakon nekog vremena, pa čak možete tvrditi da je za vaše zdravlje bolje reći istinu od samog početka. 2. Živite sa ciljem - Šta god radili u životu, uradite to u potpunosti i postavite jasne namere i ciljeve za ono što želite. Nemojte se plašiti da krenete prema svojim ciljevima i pokušajte da pomognete i drugima na vašem putu ka ispunjenju tih ciljeva.3. Pomažite ljudima - Život koji je živeo za druge nikada nije izgubljen život, zato upotrebite svoje jedinstvene talente i osobine da pomognete drugima u ovom ludom, vrtoglavom životu. Oni će ceniti vašu pomoć, a vi ćete dati trajni pečat njihovom životu.

Kada pomažete drugima, pomažete i sebi. Ako ste se u poslednje vreme osećali malo prazno ili jednostavno izgubili, samo nekom ponudite svoju pomoć. Svakome je potrebna svrha u životu, a pomaganje ljudima uvek mora biti deo te svrhe.4. Meditirajte - Kada sve ostalo propadne, samo umirite svoj um. Obratite pažnju na misli u vašem mozgu i postarajte se da ostanu pozitivne tako da možete nastaviti da privlačite pozitivnost. Kada vaše misli postanu ogrezle, vi ste skloniji lošoj karmi, jer niste očistili prostor u svojoj glavi i srcu da univerzalna energija prolazi kroz nju.

Važno je da se često povežete sa sobom i očistite glavu, tako da možete da se otisnete u svet i napunite dobrom energijom. 5. Praktikujte saosećanje i ljubaznost - Ako želiš saosećanje i dobrotu od drugih, moraš to i dati. Život radi u ciklusima davanja i primanja, i što više dajete, više ćete primiti.

Svi se svakodnevno bore u teškim bitkama, zato imajte na umu da im pokažete ljubaznost i saosećate sa njihovim borbama. Pokušajte da pomognete što većem broju ljudi šireći dobrotu - svet nikada ne može imati dovoljno ljubaznosti.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.