Savjeti mudre žene: "Ako vaš dragi ima ljubavnicu - Pa nađite i vi ljubavnika"

Nije lako biti žrtva prevare, ili njen učesnik. U oba slučaja sve stranke gube po nešto svoje.


Ukoliko ste se i sami našli u sličnoj situaciji, možda vam ovih nekoliko savjeta pomogne da izbjegnete brojne zamke i probleme u koje je vrlo lako upasti. Za prijevaru je potrebno dvoje, kaže stara i mudra izreka. Kad se priča o ovoj temi, uglavnom ju obrađujemo kroz mušku sferu.

Pokušavajući shvatiti zašto muškarci u sretnim ili manje sretnim brakovima varaju svoje supruge i na taj način nepovratno uništavaju život sebi, ali i cijeloj obitelji. I vi možete imati ljubavnike. ljubavniciNije li monogamni ljubavnički odnos zapravo potpuni paradoks?



Kako stvar koja se temelji na nevjeri može biti monogamna ili, još gore, otkud nekome pravo da od vas traži da spavate isključivo s njim? Ljubavnički je odnos nužno privremene prirode, budući da u većini slučajeva završi prekidom, a u manjem broju slučajeva prijeđe u nešto više.

Nemojte niti jedne sekunde oklijevati da i vi njega „prevarite” s nekim novim ljubavnikom. Život je prekratak da se brinete oko takvih banalnih stvari. Jednom nevjeran, uvijek nevjeran. Nažalost, čak i ukoliko sve na kraju nekim čudom završi dobro za sve strane (što gotovo nikad nije tako), ova će vas misao proganjati do kraja života.



Kako se vezati za čovjeka koji je sustavno varao suprugu i/ili uništio obitelj zbog intime/utjehe/ljubavi koju ste mu vi pružili? Još važnije, može li se takvoj osobi potpuno i bezrezervno vjerovati? Mnogi su skloni tvrditi da je varalica uvijek varalica.

Na kraju krajeva, mogu li dvoje ljudi čija je veza nastala na ruševinama neke druge veze ikada biti potpuno sretni i bez žaljenja gledati na sve što su napravili? Sva su ova pitanja nešto što se svaka ljubavnica prije ili poslije mora zapitati. Nažalost, pravi odgovor na to sebi možete dati samo vi.

Pokreće Blogger.