Loše kombinacije: Neki od horoskopskih parova nikako ne bi trebali stupiti u brak

Kako kažu astrolozi neki od horoskopskih parova mogu imat dobru vezu ali brak ipak ne.


Možda ti se neki muškarac jaaako sviđa, ali možda bi bilo dobro da ipak provjeriš njegov horoskop, savjetuju astrolozi. Naime, tvrde kako su zvijezde odredile da se neki horoskopski znaci jednostavno ne slažu u ljubavi. Premda na početku veze (kao što je to uobičajeno) bude sve super, divno i krasno.

Razlike u karakteru prije ili kasnije iziđu na vidjelo. Stoga otkrivamo kombinacije koje se nikako ne podnose. Ipak, nije sve na zvijezdama. Ako vam je jako stalo jedno do drugoga, uvijek se možete potruditi i pobijediti astrologiju, zar ne?



Rak i Vodenjak: Teoretski bi ta dva horoskopska znaka mogli biti dobar par, jer su senzibilna bića. Međutim, Vodenjak - koji voli slobodu, osjeća da ga preosjećajni i preposesivni Rak sputava i guši.
Djevica i Vaga: Između Djevice i Vage nikad neće zaiskriti kako treba.

Njihov način razmišljanja te principi razlikuju se u mnogočemu. To su dva horoskopska znaka koja svađaju više od bilo kojih drugih kombinacija. Jarac i Blizanci: Bliznacima je potrebno puno pažnje kad su u vezi. A Jarci nisu za to baš uvijek spremni. Otrovna mješavina koja oba znaka čini nesretnima.



Ovan i Bik: Tvrdoglavost Ovnova i Bikova ne obećava sklad u ljubavi, no to nije njihov najveći problem. Jednostavno su previše različiti i dok su Ovnovi pustolovni, vedri i odvažni, Bikovi su više kućni tipovi koji vole stabilnost i skloni su pružiti više praktičnosti nego je to Ovnovima potrebno.

Kraće vrijeme ovaj par može funkcionirati, ali na duže staze Ovan će se zbog sporijeg životnog tempa Bika osjećati ugušeno i nemirno. Želi li dugotrajnu vezu, Ovan bi trebao potražiti ljubav među Blizancima, Strijelcima ili Lavovima, koje također krasi žeđ za avanturom i žudnja za životom.

Pokreće Blogger.