Loše kombinacije: Horoskopske ljubavi koje obično nemaju sretan kraj

Njima zvijezde ipak nisu naklonjene, oni su od onih parova kojima ljubav nema sretan kraj.


Raskid je bolniji ako je veza bila dobra i skladna. Ipak, neki horoskopski parovi neko vreme dobro funkcionišu. U početku kao da su stvoreni jedno za drugo, ali nakon nekog vremena veza ipak propadne. 1. Bik i Vodolija: Na prvi pogled čini se da je veza između ova dva horoskopska znaka savršena.

Međutim, i Vodolija i Bik su jako tvrdoglave osobe. Teško im padaju kompromisi i retko se mogu dogovoriti nešto kako treba. Njihova tvrdoglavost stoji na putu dugotrajnoj vezi. 2. Ovan i Rak: Ovan i Rak imaju strastvenu vezu. Prva faza zaljubljenosti je vrlo intenzivna.



Kako prolaze mjeseci ili godine, ljubav često kopni. Rak je nakon nekog vremena previše senzibilan za temperamentnog Ovna. Na kraju oboje shvate kako nisu jedno za drugo. 3. Blizanci i Rak: Čudna kombinacija, ali često se događa da se zaljube.

U početku veze čini se da je ljubav savršena, ali onda se počnu pojavljivati različite karakterne crte. Rakovi su osećajni i vrlo senzibilni, a Blizanci su poznati po svojoj krutosti. A to jednostavno ne ide zajedno… 4. Rak i Vodolija: Vodolija neće dugo izdržati u vezi s Rakom.



Rak joj se neće nikada moći dovoljno približiti pa ova veza - nakon kratke faze zaljubljenosti - brzo doživljava propast. 5. Lav i Bik: I Lav i Bik imaju snažne ličnosti. U početku je veza vrlo temperamentna i strastvena, ali to traje tek neko vreme. Nakon nekoliko meseci ili godina će različita zanimanja i potrebe uzrokovati brzi prekid veze.

Pokreće Blogger.