Glumica o braku: "Po tri dana ne znam gdje mi muž bude - Super nam je tako"

Poznata holivudska glumica je uvijek znala kako da se izdvoji iz mase i iznenadi nečim novim.


Gvinet voli da šokira javnost, a tako je uradila i ovaj put. Gvinet Paltrou voli svoj lični prostor. Nedavno je otkrila da ona i njen muž Bred Falčuk, zajedno provode samo 4 dana nedeljno, nakon čega on odlazi u svoju kuću.

"Oh, svi moji prijatelji govore kako naš život izgleda idealno, a mi ne bismo ništa menjali," priznala je Gvinet za Sandej Tajms. Ovaj neobični aranžman je naišao na odobrenje glumičinog ličnog gurua, koji joj je i savetovao da uvede "slobodu" u brak.



Gvinet (46) i producent Bred Falčuk (48), venčali su se u septembru prošle godine, tokom privatne ceremonije, nakon tri godine zabavljanja. Glumica je u nekoliko navrata rekla kako je njen muž "čovek koji joj je suđen".

Par je nakon venčanja otišao na medeni mesec sa zajedničkom decom i Gvinetinim bivšim mužem Krisom Martinom. "Njih dvojica su kao najbolji prijatelji," rekla je Gvinet u jednom interviju. A šta je razlog njenog prethodnog braka? Kris Martin (37) je otkrio da su njegovi lični problemi razlog što se razveo sa Gvinet Paltrov (41).



Ne mogu nikoga kriviti za razvod osm sebe samog - rekao je frontmen Koldpleja. Dodao je da ne može uživati u drugim ljudima, ako se pre toga sam ne otvori. - Možeš da budeš sa nekim divnim, ali zbog svojih problema ne možeš to da proslaviš na pravi način.

Ono što se za mene promenilo je to da ne želim da idem kroz život strahujući, bojeći se ljubavi, odbijanja, bojeći se neuspeha - izjavio je on za BBC Radio 1. Pevač je rekao još i kako do određenog trenutka u životu nije bio dovoljno osetljiv i to je prouzrokovalo neke probleme.

Ako ljubav ne pustiš stvarno unutra, onda je ne možeš ni dati. Mislim da u životu svako mora biti slomljen na neki način. Mislim da svako prolazi kroz neka iskušenja, bilo da je to ljubav, deca ili bolest - rekao je Kris.

stil.kurir.rs

Pokreće Blogger.