Bivša manekenka oduševila: "Ne dozvolite da broj kilograma definiše vašu sreću"

U današnje vrijeme svagdje možemo vidjeti ili pročitati priče ljudi koji vode borbu sa kilogramima i traže kojekakve načine da skinu kilograme. Ova žena je uradila sve suprotno.


Blogerka iz Australije nabacila je 20 kilograma u poslednje tri godine i sada kaže da se oseća bolje nego ikada. Kejt Vrajter vodi blog o tome koliko se bolje oseća danas sa 20 kilograma viška. Na svom profilu na Instagramu objavila je seriju fotografija na kojima je pokazala svoju transformaciju.

Pre 4 godine bila je opterećena dijatema i verovala je da što je mršavija da će biti srećnija. Na najnovijim fotografijama vidno je krupnija, ali tvrdi da će pre biti veća devojka sa oblinama, samo da bude oslobođena dijeta i restrikcija.




U periodu mršavosti nikada nije bila dovoljno zadovoljna sobom i stalno je pronalazila nove razloge za dalje mršavljenje. Kada je shvatila da joj telo postaje važnije od nje same i toga ko je ona, odustala je od svoje filozofije.

Ona je rekla: " Ne dozvolite da broj kilograma definiše vašu sreću. Nisam poludela kada sam se ugojila, nisam osećala grižu savst kada bih preskočila termin u teretani. Dopustila sam telu da radi šta prirodno želi, bez stresa i razmišljanja. Naravno da mi je gojenje i tesna odeća teško pala.



Ali ako uporedim moj odnos sa hranom i stil života koji sam tada vodila, kvalitet mog života je sada mnogo bolji", rekla je ona. Nije bitno kako izgledate u tuđim očima bitno je da sebi izgledate dobro. Ako vama ne smeta višak kilograma ne dozvolite ni da tuđe mišljenje utiče na to.

Pokreće Blogger.