Astro prognoza za vikend: Moguće nove ljubavne avanture za Djevice

Šta nas očekuje za ovaj vikend sa astrološkog aspekta? Doznajemo šta astrolozi predviđaju.


Ovan: Otvaraju se neke nove poslovne mogućnosti i polako popušta tenzija. Partnerski odnos je pod znakom pitanja jer se teško prilagođavate svemu što nije savršeno. Bik: Ove nedelje bi trebalo da se otvori pitanje vašeg posla i karijere, traži se od vas da se odlučite kuda ćete ići jer pravite samo planove bez realizacije.

Potrebno vam je da se oslobodite tenzije, pa vreme provedite u prirodi. Blizanci: Pokušajte da održite lepršavo raspoloženje koliko god možete jer će vam biti potrebno na svim poljima. Iscrpljeni ste i previše trošite energiju na posao.



Rak: Menja se stanje u domu i to sve zbog vaše inicijative i ulaganja. Sve se ubrzava, pa i vi, samo ne zaboravite da odmarate kad je to moguće. Lav: U prvom planu je veza ili potencijalna veza. Shvatite konačno šta je to što vas ometa na dnvenom nivou, pa se uspešno i otarasite stresa.

Devica: Nova poznanstva i kontakti donose više nego što ste očekivali. Vraća vam se sampouzdanje pa prionite na posao kao što ste i planirali. Vaga: Vikend će obeležiti potreba da se promeni nešto po pitanju doma i porodice, a odluka o tome svemu je na vama.



Neke nestabilnosti na polju finansija dodavaće ulje na vatru dok vam je trenutno u glavi potreba za slobodom. Škorpija: Naglo će vam se promeniti svakodnevnica i pokušajte brzo da prihvatite to. Neko dolazi sa nekim predlogom koji vam u startu deluje čudno te pokušajte da se ne uvlačite u rasprave.

Strelac: Postavlja se pitanje da li umete da primate i dajete u prijateljskim i partnerskim odnosima. Pazite da ne preterate sa alkoholom, preterano ste iscrpljeni. Jarac: Imate velike planove, ali vam se mešaju osećanja i mislite da niste do kraja sve osmislili.

Pitanje iz prošlosti se poteže u kući i kroz partnerski odnos. Vodolija: Imate veliku potrebu da izađete iz nekog prijateljstva ili neke grupe. Želite da budete samo svoji i bez oslanjanja na druge. Ribe: Dopada vam se neko ko je do skoro imao prijateljski pristup. Orjentisani ste na uživanje i ne brinete za novac.

Pokreće Blogger.