Velike ljubavnice Zodijaka: 3 dame kojima vijernost možda nije jača strana

One su prave zavodnice, misteriozne zavodljive i uživaju u flertu. Odlične su u ljubavi ali čim ne dobiju sve što misle da zaslužuju - rado će to potražiti na drugom mjestu.


BLIZANCI: Pripadnice ovog znaka prije braka su buntovne i svojeglave, a s pravim partnerom sklone su se prilagoditi i to ublažiti. Ipak, i tada one zadržavaju svoju jedinstvenost - nije im dovoljna samo uloga supruge, one žele i bogat društven život, i vole stalne avanture.

Potreban joj je muškarac s puno energije, ali i na istom intelektualnom nivou kao što je ona, želi i ljubavnika i prijatelja, a ne odnos koji joj samo sliči na obavezu. Zahtjevna je, no sve što traži spremna je i sama uzvratiti. VAGA: privlačna i ženstvena, a njezin je suprug nerijetko vrlo slab na njezin šarm.



Mogli bismo reći da manipulira njime, no ona to ne radi u zloj namjeri. U braku teži harmoniji. Uživat će u kućnanskim zadacima poput kuhanja i pospremanja, no postat će mrzovoljna čim primijeti da se to ne cijeni dovoljno. Od supruga očekuje da ju mazi i pazi, a spremna mu je isto uzvratiti. Kada joj dosadi potražiće drugog bez griže savjesti.

Želi veliku pažnju i posvećenost, no često joj je libido manji nego onaj od supruga - ona svoju energiju potroši na razna druženja i obaveze. VODOLIJA: Pripadnica ovog znaka zapravo je jednostavna i prijateljski raspoložena, u toj mjeri da je nepoznanica za muškarce navikle na skrivene igre.



Teško ulazi u brak jer cijeni slobodu, no ako u njega uđe znači da zaista želi to za cijeli život. Otvorena je s osjećajima i potreban joj je partner koji ima vlastite interese kako bi zadržao njezin, a najveći joj je strah pasivan suprug koji će ju ljubavlju i pažnjom zatvoriti u zlatan kavez. Međutim, ako je ne volite na pravi način lako će naći način da izađe iz tog kaveza i potraži šta joj nedostaje kod drugog.

Pokreće Blogger.