Vatrene, maštovite i prave zavodnice: 3 najstrastvenije žene prema Zodijaku

One su prave avantursitice i zavodnice - svaki trenutak sa njima mogao bi biti nezaboravan.


1. Škorpija: Žene Škorpije imaju veći ljubavni apetit od svih ostalih znakova. Njihova žestoka i strasna ličnost je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Avantura je s njima uvek uzbudljiva, najviše zato što vole da isprobavaju nove stvari.

Sve što trebate da uradite jeste da se nasmejete na određeni način, uputite im "značajan" pogled ili ih dodirnute i odmah će shvatiti na šta aludirate i prihvatiti igru. Ljudima koji se upuste u vezu sa Škorpijama bolje je da imaju jak libido i da su spremni dobro da se oznoje u spavaćoj sobi. 



2. Bik: Ženi Biku je dodir jako važan, a budući da voli da se drži za ruke ili stalno dodiruje, njen emotivni poriv je uvek jak. Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator svake avanture, ali oboje ste svesni da vas uvek mami i indirektno aludira na jednu stvar.

Njen seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu. 3. Ovan: Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od avanture u spavaćoj sobi, zar ne? Ovnov avanturistički duh pokreće čist adrenalin.



Voli da osvaja, a sam odnos sa njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentisanja. Žene Ovnovi su izuzetno strastvene, što velikodušno pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov apetit povezan sa nestašnosti i željom za igrom.

Pokreće Blogger.