Sa 50 godina i 2 djece izgleda kao zmaj: "Po tri sedmice jedem samo jednu stvar"

Svaka žena može izgledati dobro bez obzira na svoje godine ako drži do sebe. Vježba je uvijek preporučljiva jer ona održava psihičko i fizičko zdravlje.


50-godišnja žena iz Australije izgleda neverovatno mladoliko, a ovo je njena tajna Nikola Artur (50) iz Sidneja je majka dvoje dece i otkriva tajnu svog neverovatno mladolikog izgleda. Ovakvu dijetu ili detoksikaciju lekari vam nikada ne bi preporučili. Kada je pitaju šta najviše jede, ona kaže: Vodu! I to po tri sedmice.

Ali Nikol kaže da zahvaljući tome što povremeno pije samo vodu, izgleda neverovatno za svoje godine. Nikol tvrdi da je zahvaljujući detoksikaciji vodom uspela da sačuva mladoliki izgled i savršeno ravan stomak u 40-im godinama.Ova žena se već decenijama bavi jogom, vodi računa o ishrani, ali s vremena na vreme odlučuje se za ovu extremnu detoksikaciju koja, prema njenim tvrdnjama, usporava starenje. Detoksikacija vodom traje tri nedelje i njoj ne pada teško. “Ovo nije za svakoga.

Ukoliko imate problem s Bulimijom ili Anoreksijom, trudni ste ili imate dijabetes, ne treba ovo da pokušavate”, upozorava Nikol. “Verovali ili ne, tokom perioda u kojem sam pila samo vodu osećala sam povećanje energije, poboljšanje u varenju, čistiju kožu, lakoću i mladolikost i topljenje kilograma”, kaže ona.“Neke žene smatraju da sam ekstremna, ali me uvek pitaju kako sam uvek nasmejana i izgledam ovako dobro nakon toliko godina i dvoje dece." Ipak, treba napomenuti da ova detoksikacija nije za svakoga. Prošlogodišnje istraživanje utvrdilo je da kozumiranje samo vode može da naškodi zdravlju vašeg srca.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.