Priča koja je razljutila mnoge: "Poslao je svoju ljubavnicu da mi kaže da se iselim"

Neki muškarci naprosto nemaju ni mrvu srama pa i nakon što prevare ženu budu surovi.


Nju je prevario suprug, ali i pre nego što su se zvanično razveli on ju je upoznao s ljubavnicom kod koje živi. Čak nije imao hrabrosti da se sam suoči sa njom nego je poslao ljubavnicu da joj kaže da mora da se iseli iz vlastite kuće. A kako imaju decu, ona je odlučila da bude civilizovana i preselila se u drugi stan.

Patila je neko vrijeme ali je shvatila da se riješila jednog lošeg čovjeka i odlučila da pronađe boljeg. U međuvremenu je napisala nekoliko pravila kojih bi sve "druge žene" širom sveta trebalo da se pridržavaju. Sloan Bredšo je imala priliku da upoznam novu devojku svog supruga.Tri meseca nakon što me je ostavio sa dvoje dece i poslom koji radim, a to je pola radnog vremena, počeo je da živi sa tom devojkom. Da nije dece nikada ne bih pristala da upoznam tu ženu. Ipak ne možete dozvoliti potpunom strancu da povremeno provodi vreme sa vašom decom. Upoznala sam je i ništa mi se nije dopalo u vezi sa njom.

Odlučila sam da se izdignem iznad situacije i da "drugim ženama" dam pokoji savet od bivše žene njihovog partnera. Priznajem ogorčena sam. Na to imam pravo, a ovo uputstvo je deo moje terapije. Evo šta sve "druge žene" treba da znaju: Ne mešaj se u naš razvod i dogovor nakon istog. I dalje sam udata za njega. Ne mešaj se u naše stvari da bismo mogli da se razvedemo kao ljudi.To podrazumeva da se držiš rasporeda kada moj suprug može da viđa našu decu. Ne čitaj poruke koje mu šaljem. Nemoj da čitaš svaku poruku koju mu pošaljem. To je manijakalno i tužno. Ne budi ljubomorna na mene. Prestani da misliš da želim tog gubitnika ponovo u svom životu jer... ne želim! Ne pokušavaj da budeš majka mojoj deci, jer sam to jedino ja.

Ne trudi se da budeš deo života moje dece i molim te se trudi da naša deca ne dele prelepe trenutke posete ocu s tobom. Ne pokušavaj da me impresioniraš svojim izgledom, nisam zainteresovana za to. Imam decu, pa ću nažalost morati da te srećem. Kada dolaziš kod mene nemoj se truditi da izgledaš kao model, zaista me nećeš impresionirati. Ne mešaj se u naše razgovore.

Ne prekidaj me kada razgovaram sa muškarcem sa kojim sam i dalje u braku. Ti nisi deo naše veze. Ne očekuj od mene razumevanje. Ne očekuj od mene da uzimam u obzir tvoja osećanja ispred svojih ili dečijih. Nemoj slučajno da si to pomislila. Ti mi ništa ne značiš. Poštovanje se zaslužuje. Spavala si sa mojim suprugom i razorila našu porodicu.

Šanse da ću te ikada poštovati, ma šta god uradila za mene i moju decu su jako male. Nikada nećemo biti bliske. Ipak, ne trudi se da budeš moja prijateljica. I na kraju najvažniji savet. Nemoj biti druga žena. Ozbiljno. U suprotnom ćeš dobiti baš ono što takve žene zaslužuju: mog glupog muža! Čestitam.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko imate PRETHODNO DOBIJENU DOZVOLU OD VLASNIKA SADRŽAJA

Pokreće Blogger.