Oni su nešto posebno: 7 razloga zašto bi svako trebao imati prijatelja u znaku Bika

Bikovi su poznati po svojoj staloženoj naravi, i vjernosti. Njihov cilj je porodica i topao dom.


Svatko bi trebao imati nekoliko Bikova u bližoj okolini. Ulijevaju povjerenje i stvaraju ugodno ozračje. Realistični su, praktični i čvrsto stoje na zemlji u dobrim i lošim vremenima. Evo još nekoliko osobina koje ih čine neprocjenjivima.

Pouzdanost i velikodušnost: Bikovima je jako važno da se njihovi bližnji mogu osloniti na njih. Rado će pružiti pomoć obitelji, prijateljima i potrebitima, čak i ako to znači da će zbog toga osobno pretrpjeti poneku teškoću ili gubitak. Zbog pouzdanosti i velikodušnosti koje ih krase omiljeni su u društvu.



Strpljenje i upornost: Strpljenje je vrlina koja krasi Bikove. Ne ulaze u veće troškove dok nisu uštedjeli dovoljno ili napravili financijsku konstrukciju koja će im omogućiti da nikad ne uđu u minus. Bitnije im je obaviti posao kvalitetno nego brzo.

Strpljivi su i u ljubavi pa ne zahtijevaju ultimativno od simpatije da donese odluku. Dugo ih čekanje ne obeshrabruje. Moć opažanja: Posjeduju jaku moć opažanja svim čulima. Njihov mozak poput spužve upija podatke i razumije pravila po kojima se stvari odvijaju.



Dugoročno pohranjuju u memoriju činjenice i dojmove, zahvaljujući čemu slove kao mudraci koji jako dobro razumiju svijet. Zavodljivost i vjernost: Bikovi oba spola puteni su i plodni. Već se pri prvom susretu doimaju kao materijal za dobrog ljubavnika, roditelja i domaćina. Skloni su rješavanju nesporazuma u vezi pregovorima i kompromisima.

Odani su i topli ljubavni partneri - barem dok njihov izabranik nešto ozbiljno ne zabrlja. Hedonizam: Bikovi uživaju u hrani, piću i zavođenju, a pri opremanju doma vode računa o tome da bude što udobniji i estetski privlačniji. Udovoljavaju si kad im se god ukaže prilika, za razliku od Jarca i Djevice, koji si ponekad uskraćuju užitke ne bi li se solidarizirali s onima koji imaju manje sreće.

tportal.hr

Pokreće Blogger.