Misteriozne i uspješne: Većina moćih žena pripadaju jednom znaku Zodijaka

Jedne od najmoćnijih i najuticajnijih žena svijeta pripadaju jednom znaku Zodijaka.


Riječ je o znaku Ovna. Željna i oduševljena, ona je alfa ženka čopora, uvijek prva u redu. Žena Ovan je neustrašiva, ona je prirodni vođa. Ovan žena je karizmatična, energična i dinamična. Ovan je vatreni znak, a kao i kod drugih vatrenih znakova, Ovan žena je strastvena.

Ona je često zavodnik u igri ljubavi, ali njezin partner ili ljubavnik mora biti jak i natjecati se za vlastite osobnosti ili ona gubi interes. Vrlo jak znak. Ovnovi su obično puni energije, vrlo vitalni, a odlikuje ih i jak pustolovni duh. Ne boje se ničega, a rođeni su vođe i uvijek otvoreni za nove izazove.



Mogu biti uporni i impulzivni. Svoje mišljenje vole podijeliti s drugima te od njega rijetko odustaju. Ovo je moćan znak jer ovan ne poznaje strah, pun je energije te je u svakom trenutku potpuno spreman preuzeti kormilo. Poznati ovnovi su: Charles Chaplin, Lady Gaga, Elton John, Hugh Hefner, Robert Downey. Iako slove za egoistične, grube, pa čak i agresivne, Ovnove krasi jedna od najvažnijih vrlina čovjeka, a to je iskrenost.

Oni svoje vrijeme nikada ne troše na izmišljanje priča jer se na kraju uvijek ispostavi da je istina najjednostavniji put. Time poglavito ne žele razočarati sebe, a tek onda druge ljude. Mnogi misle da su Ovnovi strogo iskreni jer žele povrijediti druge, međutim, to nije istina.



Njihov nagon za govorenjem istine je urođen i oni smatraju da je svaka laž glupa i bespotrebna. Možda vam je ponekada draže čuti uljepšanu verziju neke priče, no ako odmah saznate cijelu istinu, kasnije vas neće šokirati neugodna iznenađenja i odmah ćete znati na čemu ste, što je zapravo cilj iskrenih Ovnova

Pokreće Blogger.