Loše kombinacije: Horoskopski znakovi koji se obično slažu kao pas i mačka

U današnje vreme razilaženja u mišljenjima su neizbežna, ali neki ljudi koliko god da se možda trude da izbegnu rasprave oni jednostavno teraju po svom. 


Ovi horoskopski znakovi nikako ne funkcionišu zajedno, te između njih za tili čas bukne rasprava i svađa. Rak i Vaga: Vage spadaju u one horoskopske znakove koje govore sve u lice, bez razmišljanja o tome da li će svojim mišljenjem nekog povrediti ili ne.

Sa druge strane, Rakovi su nežni i emotivni i ta razlika između njih dovodi do suprostavljenih mišljenja i neminovne svađe. Vodolija i Lav: Ova dva horoskopska znaka su karakterno totalno različiti, ali se i jedni i drugi vode devizom: Što na um, to na drum.



Zato u njihovoj komunikaciji konstantno dolazi do razmirica i paljenja varnica. Pravilo broj jedan – ne podcenjujte Lava. Poslušajte šta ima da kaže, dopustite mu da izrazi svoja osećanja i iskaže mišljenje. Pokušajte pronaći kompromis tako što ćete uvažiti njegove reči.

Na vama je da ublažite njegovu ljutnju kako biste oboje izašli mirne glave iz nastale situacije. Lavovi vole da su u centru pažnje i uživaju kad im se neko divi. Međutim, Vodoliji to nikako ne ide na ruku jer ona ceni autentičnost i iskrenost. Bik i Jarac: S obzirom na to da su oba znaka Zodijaka veoma tvrdoglavi, te ne znaju da odustanu od svojih ciljeva, rasprava između njih je neminovna.



Što više pokušavate da branite svoju stranu ističući nove argumente to ćete više razljutiti Bika i dati mu dodatan razlog za ljutnju i svađu. Zbog toga je najbolje jednostavno popustiti i prestati da se zamarate. Čak i da znate da ste u pravu, pokušajte da budete pribrani i odustanite od rasprave jer svaki novi potez će ga još više razljutiti. Njihova prijateljstva i ljubavne veze su pune naboja i emotivnih rasprava.

Pokreće Blogger.