Ljubav nije uvijek slijepa: 12 prikrivenih signala da vaš dragi možda ima drugu

Odjednom je postao jako ljubazan prema vama. Dopušta vam da gledate šta želite na televiziji, kupuje vam poklone, vodi u restorane... Možda je vrijeme da se zabrinute.


Iako je preljuba možda zadnje na šta biste posumnjali, ponekad se treba suočiti s istinom i krenuti dalje. Iako, ti signali ne moraju nužno značiti da vas partner vara, ali nije loše obratiti pažnju. Ovo je 12 podsvesnih signala da vas partner vara: 1. Uobičajeni znakovi su ruž na njegovoj odeći, ožiljci po telu koji asociraju na intimni odnos, miris druge žene na odeći ili kosi.

2. Sve duže se zadržava na poslu, ima više poslovnih putovanja nego ikada, a primetili ste da i puno troši na izlaske s prijateljima s kojima odjednom ide u restorane ili koktel-barove. 3. Posvećuje više pažnje svom izgledu, bira šta će obući, svako jutro se brije i puno više vremena provodi ispred ogledala.



4. Iako sedi uz vas, često je duhovno odsutan, kao da je u nekom svom svetu. 5. U razgovoru vas, onako usput, pita za nedavno rastavljenu prijateljicu ili priča o koleginici s posla koja je raskinula s dečkom. Čini vam se kao da sve češće pokreće teme o njima. 6. Uopšte vas ne primećuje, obukli vi pripijenu seksi haljinu ili vreću za smeće, njemu kao da je svejedno.

7. Intuicija vam govori da ima ljubavnicu i nemojte to samo tako odbacivati kao nemoguće. Intuicija je vrlo moćna i zna puno više nego želimo priznati. 8. Svi u vašoj okolini vam pokušavaju dati do znanja da vam muž nešto radi iz leđa. Očito je da oni nešto znaju što vi ne znate - poslušajte ih. 9. Optužuje vas za ljubomoru, govori da niste normalni...



Kod preljubnika je napad na partnera često pokušaj skrivanja onoga što rade, a ne bi smeli. 10. Mobilni više nije na stolu kad gledate film ili seriju uveče. Po novom je u njegovoj ruci i svako malo baca pogled na njega ili se javlja na pozive koji dolaze u čudno doba dana i noći.

1. Odjednom je postao jako ljubazan prema vama. Dopušta vam da gledate šta želite na televiziji, kupuje vam poklone, vodi u restorane... Neki to rade jer su srećniji u životu zbog ljubavnice, a drugi jer im savest ne da mira pa se žele iskupiti.

12. Stalno vam pronalazi mane ili optužuje bez razloga da imate aferu. Često je nervozan jer mu nije lako stalno lagati i paziti da ne bude otkriven. Često neotkriveni preljubnici misle da, ako su to oni nezapaženo napravili, zašto ne bi mogla i njihova supruga, piše "Daily Mail".

Pokreće Blogger.