Kakve žene privlače muškarce Zodijaka: Ovan lako pada na šarm i duhovitnost

Kada je u pitanju privlačnost muškarca i žene postoje određena vjerovanja šta privlači koji znak horoskopa gledajući na njihove crte karaktera.


Ovan: Njega privlače duhovite, odvažne, hrabre i prirodne žene. Ne osećaju potrebu da po svaku cenu oni budu ti koji zavode, već uživaju u činjenici da su na meti žene koja zrači samopouzdanjem i prepustiće se njenoj igri. Bik: On, suprotno Ovnu, ne voli baš previše samostalne i jake žene, koje zrače gotovo muškom energijom.

Privlače ih nežne, slatke, umiljate koje će mu se na takav način i približiti. Blizanci: On voli inteligentne žene sa kojima može da priča o svemu i svačemu. Nije mu toliko bitan fizički izgled koliko komunikacija, čak i da mu se na prvi pogled ne dopadne, ukoliko zagolica njegovu maštu zanimljivom pričom i svojom duhovitošću to će mnogo više ceniti.



Rak: Rak voli privrženu ženu, da se oseti voljeno i sigurno uz nju. Ukoliko mu pokažete koliko vam se zaista dopada, pružite mu pažnju i romantične trenutke na pravom ste putu da ga pridobijete. Lav: Bitan mu je fizički izgled pa voli doterane, prefinjene žene koje svojom pojavom odaju stav. On želi onu koja će ga učiniti još boljim, kojom bi se ponosio gde god da se pojavi.

Devica: I muškarac Devica će najpre zapaziti fizički izgled žene i voli one koje su doterane, ali ne napadno već svedeno i sofisticirano. Probirljivi su i svaki detalj im je bitan, ali ono što ih magnetski privuče kod žene jeste inteligencija i zanimljiv razgovor.



Vaga: Njega će neosporno privući ona koja je lepo obučena i koja ima stila. ali to je samo prvi korak, bitno im je da i prilikom prvog razgovora steknu utisak da je iskrena i da nema ničeg skrivenog iza kulisa. Škorpija: Muškarca Škorpiju privlače strastvene žene, one koje znaju šta žele, kako u životu tako i svakom trenutku.

Vole one koje imaju jasan stav i ne boje se da ga iskažu, koje imaju volju i energiju. Strelac: On voli direktne i iskrene, sa kojima može pre svega ostvariti prijateljski odnos. Bitno je da prilikom prvog susreta ostavite utisak zabavne osobe, koja voli život, ali istovremeno i dozu ozbiljnosti i da sa vama može pričati i o ozbiljnim temama, da ne idete kao muva bez glave.

Jarac: Njih zanimaju ambiciozne i uspešne žene, koje imaju jasan cilj šta žele da postignu u životu. Ukoliko pokrenete priču na ovu temu sigurno ćete ga zainteresovati. Ozbiljni su i rezervisani, a isto takve im se i dopadaju. Vodolija: Oni vole inteligentne, šarmantne žene za koje ne postoji tabu tema.

Neće ih privući ona koja odmah odaje svoju osećajnu stranu i preteranu emocionalnost, već kvalitetna priča i stav. Ribe: Muškarac rođen u ovom znaku voli romantične i osećajne žene. Želi da bude sa onom koja može učiniti da s epored nje oseća sigurno, ako ima tu dozu tajanstvenosti taman toliko da ga podstiče da uvek razmišlja o njoj.

Pokreće Blogger.