"Kakve su vam misli takvo vam je sve" - Kako način razmišljanja utiče na vaš život

Sve potiče iz našeg načina razmišljanja. Psiha je moćno oružje i treba je iskoristiti ispravno.


Sigurno poznajete one dane kad ste dobro raspoloženi pa sve dolazi na svoje mesto. Isto tako, sigurno ste upoznali dane kad se osećate loše, ceo svet vam izgleda kao neprijateljsko mesto. Svet se ne razlikuje u tim danima. Vi ste drugačiji. Sve se svodi na nešto što se zove zakon privlačnosti, teoriju koju je popularizovala knjiga „Tajna” Ronde Bajrn iz 2006. godine.

Uglavnom, ona kaže: “O čemu razmišljamo, to privlačimo.” To je ideja da možemo privući sve što želimo u naše živote vizualizacijom željenih rezultata, koristeći afirmacije. Najkritičnija stvar za razumevanje je da su vaše misli važne. Vaše misli stvaraju vaše osećanja, vaše osećanja stvaraju vaše delovanje, a vaše delovanje stvara vaš život.



Svi su međusobno povezani, bez izuzetaka. Sad kad to znate, privucite u život ono što želite kroz ovih šest koraka: Definišite svoje želje. Zapitajte se šta je to što želite da postignete? Možda želite da zarađujete više novca nego što trenutno zarađujete, a isto tako možda želite da pronađete ljubav svog života.

Možda želite oboje. Što specifičnije, to bolje. Pregledajte ove ciljeve često i pogledajte kako oni uzrokuju promenu u vama. Dopustite da vas podstaknu na akciju. Vežbajte zahvalnost. Sledeći put kada ne možete da spavate iskoristite to kao priliku za stvaranje mentalnog spiska stvari za koje ste zahvalni.



Probajte da nabrojite 100 stvari. Zahvalnost otključava naše pozitivne vibracije prema svetu. Usresredite se na dobro. Uznemiruje vas što vaš partner kasni ili je mrzovoljan ujutru? Razmislite o onome što rade dobro. Ako odlično kuva ili se slaže sa vašim roditeljima, usresredite se na te njegove vrline. Kada se fokusirate na dobro, prizivate više dobrog. Pokušajte da se usresredite samo na pozitivne stvari i govorite o njima 24 sata. Pogledajte kako ljudi reaguju!

Pokreće Blogger.