Da li vas voli ili samo želi: 5 rečenica koje muškarci obično govore "onoj pravoj"

Granice moraju da postoje u svemu pa je stoga izuzetno bitno da vaš partner poštuje vaše.


Zato ne čudi što će muškarci o nekim stvarima razgovarati samo sa ženom koju iskreno vole. Osim što uživa kada je u vašoj blizini, stalno vas grli i dodiruje, postoje reči koje će vam otkriti da imate osigurano posebno mesto u srcu svog partnera: Boje se da će vas izgubiti:

Iako se iz nekog razloga još uvek promoviše stav da muškarci ne smeju da osećaju strah, čak i oni kada su zaljubljeni preko glave će priznati da strahuju da će ostati bez svoje partnerice. On možda ne govori direktno o tome, vrlo lako možete shvatiti kako "diše" po tom pitanju ako ga pitate što misli kakav bi bio njegov život bez vas.



Traže od vas emocionalnu podršku: I oni su ljudi od krvi i mesa koji imaju emocije. Nisu svemogući iako vole ponekad da se ponašaju kao da jesu. Ipak, kada se potpuno prepuste osećanjima, razbiće i tu barijeru i jasno vam dati do znanja kada im bude bila potrebna pomoć.

Fantazije: Iako su one još uvek tabu tema u mnogim vezama, većina se nakon nekog vremena dovoljno opusti da otkrije o čemu mašta. Dopušta vam da proširite njegove horizonte: Osobe otvorene za nova iskustva i znanja vredne su vaše pažnje.



To samo znači da nikada ne prestaju da rade na sebi. Pouzdan je: Svakom treba neko na koga uvek može računati, zato je bitno u potpunosti da verujete partneru u svemu i da znate da će biti uz vas kada treba da donesete neku važnu odluku i slično.

Pokreće Blogger.