Blago onome ko ih ima: 3 najvjernija znaka Zodijaka prema astrolozima

Od svih horoskopskih znakova - njih 3 se mogu izdvojiti kao veoma vijerni partneri.


RAK: Od svih horoskopskih znakova, Rakovi najviše teže sigurnoj vezi punoj ljubavi u kojoj nema mjesta za preljubu. Rak nikada nije u potpunosti srećan dok ne ostvari duboku emotivnu vezu, a kada se zaljubi uvijek razmišlja dugoročno. On je uvijek dobar izbor za brak.

Rakovi najviše teže sigurnoj vezi punoj ljubavi u kojoj nema mjesta za preljubu” U potrazi je za osobom s kojom će graditi dom i osnovati obitelj. Rak puno daje i isto tako puno traži. Željan je pažnje, voli da mu se dokazuje ljubav, ali uvijek ‘vraća’ istom mjerom.



Kada naiđe na probleme u vezi, ne izbjegava ih nego ih rješava jer ne želi da išta stane na put ljubavi. Ni ne pomišlja na preljubu kao ‘metodu’ rješavanja problema zato što je odan do samog kraja. JARAC: Jarčevi su odneli pobedu kada je u pitanju posvećenost i vernost.

Jaračevi su najverniji znak u celom horoskopu, prvenstveno zato jer oni ne doživljavaju prevaru kao nešto telesno, već najpre duhovnu izdaju. Može ih opčiniti neko, prvenstveno svojom intelektualnom stranom, ali ništa više od flerta se neće dogoditi.



Ako se desi da prevare, tada to čine na način kao i Device, afera je beg iz odnosa. Koliko vernosti daju, toliko i traže nazad, pa nikada ne opraštaju varanje. RIBE: Emotivne Ribe velik dio svog života provedu tražeći svoju istinsku bolju polovicu.

Kada je jednom pronađu, učinit će sve da je zadrže. Ne obraćaju pažnju na mane svoje srodne duše jer su veliki sanjari kojima ljubav nadjačava sve. Ribe će prestati voljeti svoju bolju polovicu samo ako im se smrtno zamjeri.

Pokreće Blogger.