3 horoskopska znaka kojima bi ova sedmica mogla biti za pamćenje

Ova sedmica nosi čudnu energiju koja bi mogla uticati na 3 horoskopska znaka. Venera, planeta ljubavi, ulazi u Bika i donosi gomilu lepih emocija. 


Koliko god da se nadate dobrom, zvezde vas uvek iznenade i daju vam još bolje. Evo za koja tri horoskopska znaka će ovo biti nedelja iz snova. Sunce je u Biku, pa ćemo svi malo biti prizemniji i negovati sebe više nego obično. Venera, planeta ljubavi, takođe, ulazi u Bika i donosi gomilu lepih emocija.

Saturn i Pluton su retrogradi, a to je nećete verovati baš dobro u ovoj konstalaciji zvezda. Evo ko će imati najviše razloga da se raduje tokom ove nedelje. Bik. Potpuno ste oslobođeni stega i imate priliku da se iskažete u potpunosti. Napokon možete da osetite sami sebe.



A sve je to zahvaljujući činjenici da su Sunce, Merkur i Venera u vašoj prvoj kući ličnosti. Usklađeni ste sa svojom snagom, ali i sa talentima, pa vam je samopouzdanje na zavidnom nivou. Kada 18. Venera stupi u konjukciju sa Uranom, planetom pobune i promene, osetićete slobodu iz sasvim druge perspektive u odnosu na onu koju ste do sada imali.

Pun mesec će prosto obasjati vaš društveni život. Približiće vas ljudima na koje ste bili i zaboravili. Imaćete gomilu mogućnosti u svojim rukama. Možda bi jesdino trebalo da odustanete od partnera koji vas sprečava da se emocionalno iskažete i koji vas sputava i ne dozvoljava vam da napredujete.



Devica. Kreativnost i avanturistički duh će napokon doći do izražaja. Filozofske težnje i avanturistički duh vas neće napuštati kada su i Sunce i Merkur i Venera u vašoj devetoj kući učenja i spiritualne ekspanzije. Krenite putem koji je manje uzan i oslobodite se opterećujućih misli koje vas progone.

Uran, planeta slobode, će se priključiti Veneri i to će stvoriti želju da napokon kažete sve što vam je na umu i na duši. Od danas Sunce formira trigon sa Saturnom i Plutoinom, koji su oba retrogradni. Pošto se sve dešava u vašoj petoj kući zabave i zadovoljstva, bićete u prijatnom društvu i isto tako raspoloženi.

Mogli biste samo da naučite kako da raširite tu magiju koju nosite u sebi i da ceo svet bude srećan. Spontanost je vaše drugo ime ovih dana. Jarac. Putujete prema nečemu potpuno predivnom. Vi ste usred neverovatne zabave i plivate u vremenu uživanja, a to vam niko ne sme zameriti.

Romansa je obavila svoja krila oko vas, a strast ne možete da savladate. Sunce, Merkur i Venera su u vašoj petroj kući kreativnosti i zabave, pa ćete sve videti u mnogo i to vedrih boja. Kada Venera i nekonvencionalni Uran pomešaju svoje energije krajem nedelje, doživećete takav udar inspiracije da to nikako niste očekivali.

Dok se Sturn i Pluton provlače kroz vašu prvu kuću ličnosti i to u retrogradnom smeru, vi ćete bukvalno porasti kao osoba i videćete sebe iz druge perspektive. Pronaćićete svoju pravu svrhu. Valjalo bi da vam uvek na pameti bude ko ste i šta ste, pa čak i kad Sunce nije u trigonu sa ove dve planete i kada život nije cveće.

telegraf.rs

Pokreće Blogger.