10 oštrih savjeta popularne književnice koji bi mogli opametiti svaku ženu

Da biste ispunili želje i dostigli maksimum u svim poljima života, treba naučiti određene stvari.


Svaka od nas je u stanju da drži u svojim tankim, krhkim rukama celi svet. To je umetnost, biti s jedne strane, ranjiva, nežna i delikatna, a sa druge strane, da drži kormilo svog života. 10 žestokih saveta života za žene od poznate političarke i publicistkinje Irine Hakamadi:

1. Najvažnije, jednom i za svagda zapamtite: princ na belom konju, to je čista izmišljotina. Niko nije obavezan da te usreći i spasi od svih obrta sudbine. 2. Kada mi kažu: "Ira ti si budala", ja odgovaram: "Da, slažem se." I ona idem i radim to što smatram da treba.



Na mene su nasrnuli, ja ih propustim i idem da radim. Nikada ništa ne dokazujte. Ne treba se uporđivati. Tim pre u muškom kolektivu. To se neće dobro zavrišiti. 3. Da bi se ​​izgradili harmonični odnosi sa bilo kim, prvo se mora steći harmonija sa samim sobom i zavoleti sebe.

4. Šta treba raditi? Reći ću vam. Naučite da sanjate, postavite sebi visoke ciljeve i idite prema njima. ​5. Ženu-raketu, to jest tu koja vuče napred, koja ostvaruje svoje ciljeve i snove, pametan muškarac obavezno ceni. U takvoj ženi uvek postoji nešto da se razotkriva.



6. Žena koja je u stanju harmonično da se razvija i sjedinjuje u sebi žensko i muško načelo, koja koristi sve što postoji u svetu za svoju samorealizaciju, postaje jedinstvena žena. Takva je bila, na primer Koko Šanel. I ako želi, takva može postati svaka. Ispitala sam na sebi!

7. Muškarac ne bi trebalo da je ceo naš svet, ali mora da bude jedan od njegovih delova, u ukupnom poretku. 8. Sve vreme uči, primaj novu informaciju. To je garancija, to je baza koja će ti pomoći da preživiš u najtežem vremenu.

9. Prilikom upoznavanja sa muškarcem treba znati jasno reći, a zatim se pretvoriti u budalu. 10. Novac za dostizanje uspeha je na drugom mestu. Treba samo tačno toliko novca da bi se realizovale svoje ideje. Da se ne biste budili svaki dan sa mišlju: Bože, kako mrzim taj posao, ali ću umreti od gladi ako ne radim to.

Pokreće Blogger.