Sve što niste znali o ženi Vodoliji - Velikodušna, samo svoja i nimalo naivna

Žena Vodolija je osoba koja uživa u svojoj slobodi i sopstvenom društvu - to je činjenica.


Čudesna, nepredvidljiva, slobodoumna, miroljubiva, otkačena, ekscentrična, ugodna, iskrena, kvalitetna, inovativna, zabavna, optimistična, originalna, lepršava – sve to opisuje ženu vodenjaka. Dio njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti i nesputanosti – nerijetko ju je teško razumjeti i shvatiti, ali to je zato jer je žena vodenjak uvijek samo svoja.

Za nju stereotipi ne vrijede i nemoguće ju je "strpati u ladicu". Uvijek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore što da radi. S druge strane, humanitarac je velikog srca te je uvijek spremna pomoći, bilo da je riječ o financijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći.



Voli napredak, ali na osobnoj razini ne voli promjene. Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva poput najvećeg blaga, a odanost dovodi na novu, dublju razinu – ne samo da ostaje odana svom partneru nego i određenom brandu, trgovini, restoranu, timu, glazbeniku, i tako dalje, u dobru i u zlu.

 Kad je u vezi, više od svega cijeni svoju neovisnost, slobodu i "prostor za disanje" (što se poklapa s njenom pripadnošću grupi zračnih znakova), a to daje i svome partneru. Vodenjačica će uvijek zadržati dio sebe kojeg neće otkrivati ni najbližim osobama.



 Život je za ženu vodenjaka igra u kojoj svatko igra prema vlastitim pravilima. Kad je o ljubavi riječ, pobrinut će se da ta igra bude i posebno zabavna i nikad dosadna. No njen lagodan pogled na život i ljubav ne znači da se lako zaljubljuje. Baš suprotno, potrebno joj je vremena da bi se s nekime povezala emotivno i da bi vjerovala drugoj osobi.

Što se tiče prijatelja kojima dopusti da joj se potpuno približe, može ih nabrojati na prste jedne ruke. Može biti lagano rezervirana kad je riječ o njenim pravim osjećajima zbog čega je krug pravih joj prijatelja puno uži od brojnih poznanika.

Velikodušna i uvijek tu kad je prijatelj treba, žena vodenjak prijateljuje s onima s kojima dijeli ljubav prema neovisnosti i intelektualnim traženjima i težnjama. Ovo je žena koju uvijek možete pitati za iskren savjet i koja će uvijek imati prave riječi utjehe.

Pokreće Blogger.