Odlična lekcija za ostale: Bred Pit nakon razvoda izjavio šta bi uradio drugačije da može

Nekada stvari jednostavno ne funkcionišu kako smo zamislili. I bez obzira koliko voljeli osobu i trudili se - neke veze su osuđene na propast.


Nakon 11 godina braka, Bred Pit i Anđelina Džoli su se razveli. Javnost i dalje priča o tome. "Očigledno, nisam stručnjak za veze. Da li bih sve uradio drugačije? Nakon što sam izgubio ženu koju sam obožavao, razveo se nakon 11 godina braka, ovo su moji saveti za sve muškarce...

Evo šta bih ja uradio drugačije, da sam mogao!" 1. Uvek vodi računa o svojoj ženi. 2. Radi na tome da zavoliš sebe. 3. Zaljubi se u svoju ženu iznova i iznova. 4. Fokusiraj se na ono najbolje u njoj. 5. Ne menjaj je. 6. Nije njen posao da te usreći - to moraš sam.7. Nikad ne galami na svoju suprugu. Čak i ako si ljut zbog nečega što je ona uradila. Ipak, ta ljutnja je samo tvoja i ničija više. 8. Samo ostani uz nju: u dobru i zlu. 9. Ne budi stalno ozbiljan i težak čovek. 10. Svaki dan joj posveti pažnju.

11. Ne budi idiot! 12. Dopusti joj ili napravi joj mesto za odmor. 13. Budi ranjiv pred njom. Ona je tvoja žena. 14. Uvek budi iskren prema njoj. 15. Kad se ona razvija, razvijaj se i ti. Uvek uči, uči, uči... 16. Nikad se ne osvrći na prošlost, ne zameraj joj stare greške.17. Uvek izaberi ljubav! Brak nije ona rečenica iz bajke: I živeli su srećno do kraja života. Svaki brak ima svoje uspone i padove. Na braku, kao i na sopstvenom razvoju, radi se svaki dan. Ali nekada stvari jednostavno ne funkcionišu ma koliko voljeli osobu i trudili se - neke veze su osuđene na propast.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.