Novi hit među ženama: Masku od paradajza smatraju učinkovitijom od botoksa

Kako žena stari tako počinje da traži načine da zadrži svoj mladolik izgled kože. Nedavno su mnoge žene podjelile svoja iskustva sa paradajz maskama i kažu da se oduševljene.


S vremena na vreme važno je da uradite tretman lica, a najviše će vam prijati da za to iskoristite neku potpuno prirodnu namirnicu iz kuhinje kao što je na primer paradajz. Paradajz je odličan za kožu jer joj daje instant blistaviji izgled i uklanja bore time što kožu čini glatkom.

Oni koji redovno primenjuju ovaj tretman kažu da je to tajna njihovovg mladolikog izgleda i da su uklonjene sve nepravilnosti. Ukoliko radite ovaj tretman potrudite se da vas niko ne vidi jer prizor izgleda malo čudno. Prvo što trebate da uradite jeste da očistite kožu i osušite je.



Isecite opran paradajz na pola, pa jednu polovinu umočite u šećer i ostavite da se šećer lepo zalepi. Nežno trljajte kožu ovim paradajzom ne biste li uradili piling. Ostavite da odstoji 5 do 7 minuta. Nakon tretmana dobro isperite lice i uklonite ostatke paradajza i šećera.

Šećer obezbeđuje nežan piling i uklanja mrtve ćelije sa površine kože. Paradajz sadrži enzime koji takođe vrše piling, a najvažniji je likopen - jedan od nekoliko prirodnih komponenti koje smanjuje štetno delovanje sunca kada se redovno konzumira.



Ovo je jedan od najjednostavnijih i najefikasnijih načina da pomognete vašoj koži da izgleda sveže i odmorno. Ali zapamtite - ne smete da radite ovaj piling češće od jednom nedeljno jer možete da oštetite kožu.

telegraf.rs

Pokreće Blogger.