Nedeljni horoskop: Ova nedjelja bi mogla biti odlična za 3 znaka Zodijaka

Nedeljni horoskop otkriva ko će ovih dana imati baš pravih razloga da se raduje, a ko će morati malo da se pomuči oko stvaranja svoje sreće. Tri znaka će se obradovati.


Sunce je napustilo agresivnog i energičnog Ovna i smestilo se u stabilnog Bika. Iako će upornost i tvrdoglavost vladati svakim znakom, to možda i nije tako loše, pogotovo ne za posao. Evo kome će se ovakva konstalacija zvezda baš posrećiti.

BIK: Sunce je ušlo u vaš horoskopski znak i sada je ceo svet stvoren samo za vašu dušu.Napokon ste na tronu posle svega što vam se desilo i možete slobodno da se osećate veličanstveno. Ukoliko se okrenete ka prošlosti videćete šta ste sve preturili preko svoje glave i shvatićete koliko toga ste naučili.Vrema je da se fokusirate na to što ste vremenom postali. To je u potpunosti suprotno u odnosu na ono kako ste sebe videli u prošlosti. Nemojte se plašiti da ndapravite veliku promenu u svom životu. Upoznajte svet sa novom osobom koja ste. Prigrlite svoju jedinstvenost i pokušajte da uživate u životu.

DEVICA:  Insipirišu vas putovanja, pa je vreme da vidite svet. Na samom početku ste uzbudljive avanture, koju ste pokušali da otpočnete više pute u životu. Sunce je ušlo u vašu devetu kuću mudrosti, pa ste posebno inspirisani da proširite vidike i da uživate u svim novim saznanjima do kojih možete da dođete.Potrudite se da upijete sve svoje sposobnosti i da ih pretvorite u nešto novo i kreativno. Pošto Sunce formira konjukciju sa Uranom, monotonija će za vas biti zabranjena zona. Poželećete da probate hranu koju do sada niste probali, posetite mesta koja do sada niste posetili, Naučite sve što vam se nađe pred vama. Ukoliko se ukaže prilika da odete, ne dozvolite nikome i ničemu da vas u tome spreči.

JARAC: Vi ste potpuno spremni za zabavu. U svima nama čuči umetnik, a u vama je ove nedelje baš izražen. Sunce je ušlo u vašu petu kuću zabave i uživanja, pa se osećate kreativnije nego inače i sposobnije da pokrenete i sebe i druge. Sve gluposti koje vas sprečavaju da osetite pravu radost momentalno izbrišite iz života i prepustite se jedinstvenom osećaju koji je unutar vas.

Pronađite slobodu. Prija vam ova sezona Bika jer osećate neku vrstu jedinstvenosti, a možda ćete otkriti da u vama čuči talenat za koji do sada niste znali da postoji. Konjukcija Sunca i Urana izražava vas kao individuu i to bi bilo lepo da iskoristite, jer dugo niste iskočili iz mase. Ne mora sve baš da bude po pravilima.

telegraf.rs

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Ukoliko preuzimate sadržaj ovog članka OBAVEZNI ste da nas navedete kao izvor uz linkovanje našeg članka.

Pokreće Blogger.